Prima producten en super service

Heel blij met de producten, ik had even wat hulp nodig en werd erg goed geholpen, ga zo door!

Prima spullen

Vooral fijn dat de gemeente Amersfoort dit sponsort!

Goede, snelle service en mooie producten!!

Wist niet dat Energie besparen zo makkelijk was.

Door simpelweg de lampen te vervangen, die je in deze tijd heel veel gebruikt, bespaar ik. Zo doe ik ook mee om het klimaat te helpen.

Prima spullen, snel geleverd.

Prima spullen, snel geleverd.

Compleet en snel

Via de website van de gemeente kwam ik dit aanbod tegen. Een mooi aanbod om zonder kosten een aantal energiebesparende middelen in huis te halen. Op vrijdag besteld en zelfs in de drukke decembermaand gewoon op maandag geleverd. Mooie producten om weer wat minder energie te gaan gebruiken.

Super snel en goed

Levering was er erg snel al, geen addertjes onder het gras, what you see is what you get. Super!

Goede producten

Prima levering, gedegen materiaal.

Vriendelijke website. Snel geleverd.

Snel en goede service

Voldoende keuze. Voor elk wat wils.

nuttig en duurzaam

De producten zijn prima, van A- merken, helpen zeker met besparen van energie.

Leuke actie

Ik vond het fijn om zo'n bic aan te kunnen vragen. Nu koop je er meteen energie besparende dingen voor. En ligt het voor t grijpen mocht je het nodig hebben(lampen)

Super geregeld

Goed geregeld, dank jullie wel.

Fantastisch!

Prachtig verlichtende fraaie lampen

Heel blij mee

Het was gemakkelijk te verkrijgen en te installeren.

Positief. Zowel het product als de actie en de service van het energieloket. Heb hetzelfde product voor mijn oude moeder besteld.

Goed geregeld

Top en snelle verzending

Top en snelle verzending, ondanks coronatijd en feestmaand

Alles werd snel geleverd en alles in gebruik

Led dimmer

Led dimmer besteld en nog niet in gebruik genomen. Zit duidelijke handleiding bij dus dat moet goed komen ;-) Het is wachten tot bouwmarkten weer open gaan want led lampen online bestellen is veel duurder dan gewoon ff naar de bouwmarkt.

Een mooie samen gestelde box

Handeling hulpmiddelen om de engerie kosten laag te houden.

toppiejoppie

prima de luxe

Leuk idee

Ik vond het heel goed

Bruikbaar spul

Een box met allemaal praktische spullen

Isarweg 10

1043AK Amsterdam