blij mee

Eindelijk een optie om mijn lampen uptodate tehouden erg blij mee

Correct en snel geregeld

Snelle levering ,goede producten

Geweldig en mooie producten

Mooie producten kwaliteit is prima

Led-lampen goede besparing

Erg goed

Wat eerst onhaalbaar leek, houd nu de woning beter verwarmt

Perfect!

Helemaal super

Praktische producten

Mooi cadeau van de gemeente Vijfheerenlanden

Prachtige lampen

Prachtige nostalgische lampen met een zeer laag energieverbruik, top!

Handig

Handig en interessant

Ik ben heel blij met mijn energiebox, zo kan ik de kosten bedrukken op mijn energieverbruik en energierekening.

TOP

Heb de energiesparende lamp voor garage meteen geinstalleerd. Ook de meter werkt perfect.

Wat fijn om van deze aktie gebruik te maken

Ik had een kraan besteld van het merk Hansghro en hij is zóó makkelijk in gebruik. Wat fijn dat ik maar een klein bedrag heb moeten betalen voor zo'n dure kraan.

Goede actie van de Gemeente.

Het brengt de noodzaak van besparen weer eens onder de aandacht. Een steuntje in de rug van de overheid helpt daarbij. De overheid heeft een voorbeeldrol.

mooie producten

snel geleverd goed verpakt

Goede kwaliteit

Radiator folie besteld , met magneet strip .. werlt zeer fijn en ben er erg tevreden mee ! Geen bouwmarkt spul maar professioneel spul

Super vlot bezorgd.

Blij verrast door deze actie!

Mooi assortiment en snel in huis

Diverse energie besparende producten besteld. Goed overzichtelijk aanbod met veel ideeën, makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden en snel in huis!

Super geregeld en snel in huis

Makkelijk snel en goed geregeld

Allemaal spullen die.me energie gaan besparen!

Duurde even voordat de eco box er was, maar contact via email was prima. Doos werd netjes bezorgd en het ebsparen kan beginnen!

Super mooi pakket

Ben zeer tevreden

In gebruik en goede ervaring

Heb ze in gebruik en ik vind het goed

Fijne aktie

Lampen nog niet in gebruik maar de stroom eter wel

prima in orde

Heel goed besteed geld

Heel goed idee om ook mensen met een kleine beurs in de gelegenheid te stellen om energie te besparen

Isarweg 10

1043AK Amsterdam