Goede kwaliteit

Fijn op tijd geleverd, goede kwaliteit.

voldoen naar verwachting

alles redelijk makkelijk te installeren

Leuke paketten

Geweldig..er is nu in mijn badkamer een lamp met sensor geïnstalleerd. Het zoeken naar het lichtknopje hoeft niet meer!

geweldig

vooral de folie voor achter de verwarming

Mooie set met lampen ontvangen

Met de lampen kan ik weer even vooruit en bespaar ik tegelijkertijd energie

Bespaar energie met Energiebespaarshop

Heb snel enkele energie besparende producten kunnen uitzoeken en bestellen. De producten werden daarnaast snel bij mij afgeleverd. En de producten voldoen conform de specificaties.

Superpakket energie besparende lampen waar ik jaren mee kan doen

Snelle service!

Alles netjes afgewerkt.

Mooi pakket.

Prachtig initiatief, snelle levering.

Leuk voordeel voor het milieu.

We waren blij verrast met alle energie sparende lampen en tijdschakelaars. Super

Ik heb nog niks gebruikt wij zijn volop aan het schilderen en sommige kozijnen aan het vervangen

Super snel in huis

Binnen 2 dagen in huis. Super

Prima, werkt goed

Makkelijk te installeren en effectief

Leuk pakket

Leuk pakket met praktische spulletjes

snel geleverd

lekker folie achter de radiators.

fijn

Zeer goed.

Ik heb acht oude lampen vervangen en houd de rest in reserve. In mijn huis heb ik nu energie zuinige lampen.

Wat ik had besteld. Alles keurig op tijd geleverd. Ben er blij mee

Zie boven

Goede kwaliteit van de geleverde producten.

Aanschaf van radiatorventilator

geweldig

De timmers zijn heel handig voor het instellen van de wasmachine. Ik heb nacht tarrief. En super blij met de spaarlampen.

snel besteld een mooi cadeau

Alles doet na behoren

Top producten en service

Klantenservice is vriendelijk, producten werken zoals toebehoren. Product omschrijving is goed beschreven.

moeilijk te vinden waar het weg moest komen

het is een mooie collectie lampen en ga er beslist van genieten

Isarweg 10

1043AK Amsterdam