Tevreden met de producten.

De producten zijn mooi en van goede kwaliteit. Snelle verzending en goed ingepakt.

mooie producten gekregen

mooie producten en snelle levertijd

Alle beetjes helpen

Nvt

snelle service

wat ik gevraagd heb,heb ik gekregen

pakket heel snel ontvangen.

Mooie producten, maar aluminium folie wel erg dun om achter de radiator te plaatsen, want die zitten bij ons dicht op de muur,

Leuke actie

Stimulans om verder te verduurzamen

Heel blij met de lamp met sensor

Werkt goed

Had al zelf een paar gekocht dit is een mooie uitbreiding ervan.

Van gemeente Eindhoven deze mogelijkheid gekregen

Van gemeente Eindhoven kregen we een energie bespaarbon. Die heb ik besteed in de Energie Bespaarshop. VOlgende dag was alles al binnen. Aangezien ik al behoorlijk zuinig ingericht heb was een dure leddimmer en nog reserve ledlampen toch zeer welkom.

prima producten en snelle levering

Alles volgens verwachting. En de producten zijn zoals omschreven.

Fijn!

Fijn!

Een prima aanschaf.

Gemak en kostenbesparend en goed voor het milieu.

Leuke actie en nog gratis ook

Zelfde

N.v.t

Kan nu niks zegen

Makkelijk te bestellen, te installeren , werkt prima!

bijzonder goed gebaar

ook de publicatie of te wel de reclame hierover is prima

is goed

nvt

Makkelijk te bestellen en goed toe te passen.

Eerder kregen alleen huiseigenaren een cheque wat ik niet redelijk vond dus direct gebruik van gemaakt want ook als huurders willen wij verduurzamen.

Ben zeer blij met de producten

Goede producten

Wat een leuk initiatief. De lampen zijn erg welkom. De douchekop meteen geïnstalleerd maar het artikel voor de brievenbus kan ik hier toch niet installeren. Ik maak er iemand anders blij mee.

Handig voor te gebruiken

Ik ben er blij mee alleen zijn helaas de ledlampen te groot voor bij mij thuis dus die kan ik niet gebruiken helaas

Heel goede ervaring met bestellen en ontvangst van het pakket.

Ben vooral heel blij met de radiatorfolie.

Ik ben blij

Toppiekeuze gedaan

Mijn bespaar douchekop was/is een prima keuze Deze werkt fantastisch

Ik ben 100% tevreden

Ik heb ontvangen wat ik had besteld, en ben enthousiast.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam