Goed en verzorgd geleverd

Goed en verzorgd geleverd

allemaal energiebesparende lampen ontvangen...hartelijk dank

snel geleverd

Zijn blij met deze actie

Ervaringen met dit product, hopen op een goed en positief resultaat. M.d.vriendelijke groet , Fred Hofman.

Blij met geleverde produten.

Snel geleverd.

Met hindernissen

In eerste instantie niet bezorgd en zo maar retour naar de shop - maar dat werd in tweede instantie opgelost. Jammer dat er geen uitleg gegeven werd waarom het zo moest verlopen, het wekt de indruk dat de shop communicatief niet zo goed is ingericht. Dat kan écht beter!

Mooie actie

Ik wil hier elk jaar wel aan mee doen

Geweldige service

Spreekt voor zich!

Een goede ervaring licht en energie.

Prima actie

Prima interessante actie

Warm rustiek LED-licht

Via een voordeelbon-actie producten uitgezocht. Isolatie heeft ons huis voldoende. Besparen op verlichting enige optie voor ons. LED-licht vinden wij altijd te kil, koud, ongezellig. De rustieke LED-peertjes leken me dan wel wat. Dus 5 besteld. Ze zijn inderdaad PRIMA qua lichtwarmte. Fijn licht. Alleen de peer is aan de grote kant. Deze past niet in alle plafondlampen bij ons. En ze flikkeren soms even, maar dat blijkt aan ons stroomnet in huis te liggen. Dit ontdekken we nu. Gloeilampen kunnen hier tegen. Nu afwachten of deze LEDlampen er tegen bestand zijn.

Was heel attent en supersnel geregeld

Zeer waardevolle producten

Ik heb al veel in gebruik genomen en het bevalt uitstekend Zeer blij met het pakket

goede service

goede kwaliteit en nog gratis ook

Zeer nuttig cadeau

Ik ben blij met de lampen en hulpmiddelen.

Alles perfect geleverd

Alles in 1 keer snel en perfect geleverd.

Goede producten !

Snel en goed

super

snel geleverd

Is goed

Het is wel lastig om de folie achter de verwarming te krijgen.

Goed verhaal, duidelijke internetpagina, snelle levering

goede spullen, worden allemaal gebruikt

een paar handige materialen om energie te besparen

Prima gedaan

Was een leuk pakket.

snelle bestelling

Gekozen voor waterbesparende douchekop. Dat was even wennen, maar ben tevreden.

super fijn

is heel fijn , ik west niet eens dat dit soort dingen bestaan, ik heb nog niet alles kunnen gebruiken , maar ongeveer 80% van het pakket. dat heeft eer te maken met mij hoor, Ik wee niet hoe moet ik sommige dingen plaatsen

Ik heb kort geleden via energiebespaarshop isolatie plastiek besteld Ik had er wel eens over gelezen, maar wist niet dat het zo goed isolerend was We hebben het er voor geplakt , en de kou was weg fantasties

Isarweg 10

1043AK Amsterdam