Leuke nuttige actie

Heb de verschillende elementen uitgeprobeerd: prima!

prima initiatief

veel dingen al in gebruik

Bestellen ging makkelijk en de juiste artikelen werden snel bezorgd.

Top! dat iemand meedenkt! Had ik zelf nooit zo gedaan.

Ik heb bijna alle lampen led nu en folie achter de verwarming! Had ik zelf nooit aan gedacht. Fijn idee om te ervaren dat iemand met je meedenkt. Het zal zeker schelen in mijn energieverbruik.

super

super

perfect

netjes geregeld

uitstekende geste

Zelf zou ondergetekende zo'n lampen set niet kunnen kopen we zijn hier dus erg blij mee en hopelijk kunnen we hier mee veel bezuinigen. vrg I A Elbersen

Geweldige initiatief

Nagenoeg alles gebruikt of verdeeld onder mijn kinderen.

super actie, en makkelijk.

geld besparen wil iedereen in deze tijd!

Ruime keuze in materiaal en snelle levering

Stimulerende actie

Alle materialen in gebruik

Er was genoeg om uit te zoeken

En veel bruikbare spullen

Stimuleert bewustzijn en gedrag

We deden al best veel maar folie stond nog op het lijstje en is nu geregeld

Heel blij mee

Zo leuk.! En hopelijk helpt het !

Heel blij

Ik ben heel blij met de boxe ik had namelijk nog allemaal gloeilampen. En ben eigenlijk heel bewust met energie en milieu bezig. Waren mij de lampen nog te duur.

niet goed

de lampen doen het goed maar de waterbesparing werkt niet de inzetstukjes passen niet in mijn kranen

Goede en snelle levering!

Zien er goed uit om te gebruiken

Nog niet gebruik van gemaakt, maar komt goed!

goede artikelen

snelle levering van goede producten voor een goede prijs

Mooie artikelen en goede tips

Mooie artikelen voor nuttig gebruik en energiebesparing.

Prima producten

Er staat een ruim assortiment ter beschikking tegen redelijke prijzen. De geleverde producten zijn van een goede kwaliteit en de levering was snel.

Goede schop, betrouwbaar en accuraat.

Geen verborgen gebreken en prima producten. Afgesproken levering nagekomen.

Kreeg wat ik had besteld snel bezorgd.

Twee keer wat besteld nu en twee keer wat ik bestelde zonder sores geleverd gekregen. De producten lijken hun werk goed te doen.

Fijne dimmer besteld

Heb een dimmer en enkele lampen besteld. Werkt goed de dimmer. Erg blij mee

Heel practies

Mooie manier om mensen bewust te maken wat je kan doen voor weinig geld

Isarweg 10

1043AK Amsterdam