Super, ik kan weer vooruit met lampen

Ik vond het heel fijn, want lampen zijn heel duur en aangezien ik geen groot budget heb, was ik hier heel blij mee

Goed energiebesparend bezig geweest.

Geweldig initiatief

Een stimulans om verder te gaan!

Nu al merk ik dat ik bespaar op energiekosten. De toon is gezet. Het plan: zoveel mogelijk de meters in de gaten houden en effectief handelen. Het scheelt honderden euro’s per jaar!

snelle levering en een mooie aanbieding

via de gemeente een mooie aanbieding gehad en besteed mooi licht mooi gebaar

Goede ervaring

Erg nuttige producten die ik met plezier gebruik

Energiek

Ik denk niet alleen aan het milieu, maar ook aan mijn portemonnee

Heb al alles in gebruik bijvoorbeeld de lampen en ze doen het uitstekend

Snelle en accurate levering

Goede producten en snelle levering

Prima product

Snelle en goede levering

Gemakkelijk om toe te passen.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Super snel verzonden met goed spul

In een overzichtelijke web shop isolatie benodigdheden uitgezocht en daarna snel ontvangen

Alle kleine beetjes helpen dus ook deze lampen.

Zes lampen gekregen maar niet volgens de beloofde doos. Er zouden 3 grote fittingen en 3 kleine fittingen inzitten maar helaas ook bij een vriendin in Bilthoven kregen wij 6 grote fittingen?

Prima afgehandeld en snel bezorgd!

2 lampen in gebruik

Geven mooi licht

Leuk

Leuk dat je zelf wat mag uitkiezen wat jij denkt wat je bondig hebt en dat t volledig word vergoed

We hebben alle lichtpunten nu om kunnen zetten naar energie zuinig.

Zeer bruikbaar

Mooie selectie van artikelen, allemaal in gebruik nu. Goede kwaliteit

Goed initiatief.

Zeer goed initiatief en eenvoudig bestellen. Nu minder verbruik en goed voor het milieu.

Geweldige actie.

Ik heb al wat bespaard met deze producten.

Zeer nuttig, handige tips.

Ziet er heel goed uit./

Ik moet het nog plaatsen

Snel ontvangen.

Snel alles ontvangen en het was goed verpakt, de radiator-ventilatoren werken perfect je merkt echt verschil.

Een goed initiatief deze box

Wij hebben reeds een aantal van deze producten in gebruik genomen en die werken tot volle tevredenheid.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam