Take useful products in a good order

Very glad to order from here ! Thank you.

Leuke actie

Het is altijd prettig om met zo'n actie te kunnen meedoen en een paar energiebesparende items te krijgen.

Leuk om zoiets zo maar aangeboden te krijgen

Hebben extra lampjes besteld en geplaatst.

Nuttig en gratis

Nuttige artikelen gratis kunnen bestellen, perfect

Leuk kado

Energie besparende producten zijn noodzaak, helaas zijn ze vaak kostbaar.

Prima aanbod en snelle service

Goed aanbod aan energiezuinige items en de spullen waren snel binnen. Ik heb lampen besteld dus kan niet veel zeggen over de functionaliteit, maar het aanbod zag er goed uit.

Geweldige actie

Mooi dat ik zelf producten kon kiezen

Snelle, prima levering

Zeer positief

Mooie box

Veel lampen, alleen de Brennenstuhl digitale weekschakelklok werd oververhit in het stopcontact waardoor wij een nieuwe hebben aangevraagd bij de leverancier.

Mooi product

Maar past helaas niet op de bestaande bevestiging wat jammer is.

Prima box met 1 afgekeurd product

Douchecoach heel fijn product om te managen hoelang je onder de douche staat. Niet alleen voor de kids, maar ook voor onszelf. Die thermometer van 2 of 3 euro komt bij iedereen die ik ken al kapot de doos uit dus die mag echt uit het assortiment. De warmte reflectiefolie voor achter de radiatoren hebben we nog niet gebruikt, dus geen idee hoe goed die werken.

Radiator ventilator uitstekend!

Eenvoudige installatie. Geluidloze werking Ben heel blij er mee.

Ik denk dat het scheelt in stroom kosten.

Helemaal top!

Allemaal materialen die bijdragen aan het besparen van energie. En dat ook nog gratis. Dank je wel!

Heel fijn dar er zo iets is

Deze energiebesparende dingen had ik zelf niet kunnen kopen

Meer warmte

Sneller dan snel super service!!

Helder, makkelijk en fijn.

Een verrassing om dit te krijgen.

Over de radiatorventilator nog gebeld hoe je weet of hij werkt: geen aan - of uitknopje en geen geluid. Schijnt bij een bepaalde temperatuur te werken ( Mijn buurman heeft er iets uitgehaald waardoor de ventilator altijd werkt onafhankelijk van de hoog de thermostaat staat.) De telefoniste was allervriendelijkst en is achter de nodige info gekomen.

Gebruiks vriendelijk

Goed geregeld blij met de box goede energie besparen met de artikelen

Goed produkt! Snel en goed verzonden

Fijne ventilator, werkt uitstekend

Zeer snel geleverd en een geweldige actie.

Geweldige actie om in deze dure tijden iets gratis te krijgen en ook nog goed is voor het milieu.

geweldig

binnen 2 dagen het product al thuis. Niet eerst het bedrag voorschieten ..

Goed en snelle levering

Goede producten en snelle levering.

Zeer snel geleverd

Isarweg 10