Het werk goed

Spullen besteld en ontvangen

Blij met de box

Fijn om lampen in voorraad te hebben. De tijdschakelaars doen hun dienst en voelt veiliger als ik niet thuis ben. Dank u wel.

Prima geregelt

Het was snel en goed gelevert, zeer tevreden over de service

ruime keuze

ruime keuze, snel geleverd.

Sympathieke actie die je ook nog iets energiebewuster maakt

Ik was wel even bezig met uitzoeken wat voor mij de optimale bestelling zou zijn, maar dat lukte toch nog binnen redelijke tijd. En ik was blij verrast toen ik het pakket in ontvangst mocht nemen!

Kon de meeste producten gebruiken alleen viel de brievenbusborstel tegen ik had verwacht dat er een klep op zou zitten nu toch nog komt de kou er doorheen. heb een stuk gordijnstof voor gemaakt/

mooie actie

alleen de deur sleuf was nog niet goed passend

Prima service en producten

Makkelijk alles in gebruik. Prima service en genoeg keuze in de shop.

Alleen de spaarlampen waren zinvol. De andere apparaten waren overbodig en dus een verspilling.

Jammer om aan verspilling te doen om te bezuinigen.

Fijne producten om ook mee te helpen voor een beter milieu

Fijne spullen zelf uitgezocht. Die ik graag wilde hebben en voor een beter milieu.

Bijna alles al in gebruik alleen de tijdschakelaar nog niet. Ben er super tevreden over.

Wacht tot het volgend jaar

Makkelijk en eenvoudig te bestellen.

Mooi licht

Mooi licht en nog energie zuinig ook nog

Voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering zeer bruikbaar

Besparing en een zee van licht.

We hadden oude bespaarlampen,die eerst warm moesten worden en in het begin dus weinig licht gaven. De bespaarlampen die we nu hebben,geven meteen,een zee van licht,geweldig!

Heel goed initiatief!

Een geweldige stimulans om nu eindelijk eens alle verlichting te vervangen door led. Jammer dat niet alle gemeentes in Nederland meedoen! Ruim aanbod en keuze uit besparingsprodukten, heldere website, makkelijk bestellen en zeer snelle levering in een degelijke verpakking.

Mooie actie maar kan beter

Ik heb al wel de ledlampen gebruikt, maar andere items zijn voor mij overbodig. Het lijkt mij effectiever wanneer je een selectie kan maken uit items waar je wel wat aan hebt.

Mooi initiatief!

Badkamertimer binnen 1 week kapot. Erg kwetsbaar.

helemaal super

alles goed aangekomen en werkt perfect

De meeste producten waren degelijk, een product beslist niet

De brievenbus met tocht klep was waardeloos. De klep ging binnen twee dagen kaput. Wel heb ik geklaagd en een tweede gekregen, maar nog een paar dagen later was hetzelfde gebeurd. Ik gaf op.

snelle levering en producten voldoen

snelle levering en producten doen waarvoor ze besteld zijn.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam