niet alles werkt

Niet alles werkt, zo wie zo er zou iemand contact met me opnemen om te kijken waar in het huis bezuinig kon worden . Nooit!!!!!!!! iemand gebeld of gezien. 2 dingen daar heb ik niets aan en de andere dingen voor de kraan werkt niet en lekt. Folie voor de verwarming is genoeg ,maar de rape met de magneet is veels te weinig.

‘s middags besteld en de andere ochtend ontvangen. Makkelijke montage.

Procedure werkt prima

Veel keuze, wel erg duur.

Hebben alles gebruikt

Wij merken nu al aan ons energieverbruik dat de kosten zijn gedaald. Hebben al onze lampen vervangen door led.

Mooie actie

Altijd goed om voordeelacties te geven voor energiebesparing. Jammer dat de keuze niet al te groot was.

Met mij neus op de feiten gedrukt

Nooit gedacht dat ik zulke artikelen zelf zou plaatsen. Wooncomfort verdubbeld qua warmte.

Goed hoor

Leuke box

Alles netjes ontvangen

Alle bestelde producten netjes ontvangen

Makkelijk bestellen, duidelijke site, snelle levering.

Inmiddels gebruik ik al mijn bestelde artikelen. Heel blij mee.

Bestellen en 2 dagen later geleverd

Goed en bruikbaar

Super zuinig

Fijn dat we met z'n allen energiezuiniger kunnen zijn

Positief

Snelle en correcte levering.

Mooie artikelen die zeker besparing opleveren

Netjes snel geleverd en prima verpakt

geweldig aanbod

zeer mooi aanbod om gestimuleerd te worden energiezuinige producten toe te passen

Energie Goed

Goede informatie en correcte levering

Snelle levering, prima producten.

Werkt prima

Goed werkbaar apparaat. Aanbevelings waardig.

Goede kwaliteit

Goede actie

Supermooie aanbieding

Fijn dat ik op een betaalbare prijs mee kan ik doen om energie zuinig bezig te zijn

prima.

prima en snelle levering.

Werkt allemaal top

De tocht strip en radiator ventilator werken prima

Goed zoals het hoort

We hebben hier een radiatorventilator besteld die keurig verpakt geleverd werd. Goede informatie en product is geheel naar wens. De kamer is veel sneller verwarmd en het motortje van de ventilator hoor je eigenlijk helemaal niet. Kortom: een goede aankoop bij een goed bedrijf.

Heel blij mee.

Wat een verassing, een gratis energiebox. Handige spullen uitgezocht en alles werkt naar behoren. Heel blij mee!

Prima geregeld.

Goed verpakt en geleverd.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam