Te kort gebruikt om een eerlijk antwoord te geven

Te kort gebruikt om een eerlijk antwoord te geven

Snel, prijzig, goed verzorgd

Snelle en complete levering, keurig Verpakt, lijkt mij enigszins prijzig

Jammer dat niet werd beschreven hoeveel ruimte er nodig was voor plaatsing

En retour zenden was onduidelijk, er zat ook geen beschrijving bij. Aankoop heb ik dus niets aan.

Fantastisch.

Heb een geïsoleerde brievenbus met klep buiten en binnen met mooie korting, voordeur zit in een hoek op het Oosten, dus vangt gure koude wind. Nu geen last meer.

Uitstekend product

Geweldige actie, ben er erg blij mee!

Klasse aktie

Sommige zaken goed bruikbaar.

De energiemeter is veel te ingewikkeld. Andere dingen kwamen erg goed van pas.

Kreeg verkeerde box

Had een andere box met ledlampen besteld dan die ik heb gekregen. Zaten lampen in waar ik niks aan heb, n.l. met van die puntjes i.p.v. schroefdraad. Maar ja daar kan ik misschien iemand anders een plezier mee doen.

perfect passend onder radiator

besteld snel geleverd en zeer compleet [ ventilator onder radiator ]

prachtig aanbod

geweldig om van zo’n aanbieding gebruik te mogen/kunnen maken. jazeker hebben wij onze spullen in gebruik genomen

Producten goed kunnen gebruiken

Fijne producten Eenvoudige bestelling Vlotte levering Goed te gebruiken.

Gaan er nog meer kopen

Pakket zet me aan het denken

We moeten allemaal aan energie besparing gaan werken. Jullie doos is een begin, nu heb ik er even geen tijd voor, hoop in het voorjaar er in te verdiepen

Heel blij mee

Ben heel blij met de spullen die ik gekozen hrb

zeer goed

ik heb alles goed ontvangen en heb het al in gebruik

Super goed, met name de ventilator onder de radiator van de cv

We hebben de ventilator onder de radiator gehangen, door middel van magneten, dit werkt prima. De warme lucht wordt nu de kamer ingeblazen, hierdoor verbruik je minder gas. Super idee, ben er heel blij mee.

Snel

Handige en duidelijke website en snel geleverd

Prima keuze kunnen maken

Jammer dat de prijzen die hier berekend worden een stuk hoger liggen dan waarvoor ze nu in de winkel liggen.

Mooi initiatief

Ik heb nu producten besteld die anders nog niet aan vervanging toe waren

Goede producten en snelle levering

Prima led lampjes

geweldig

Nu kon ik de dingen kopen, anders had ik het niet gedaan

Goede producten, prima en snel geregeld!

Dik tevreden, snelle levering.

Goed spul

Bruikbare spullen