Prima_ vriendelijk

Ik hou daar wel van, Ook als er iets veranderd in energie Nederland jullie zitten er dan boven op.

Goed spul

Goede kwalietijd. Maar als ik deze moest kopen is mij te duur.

Mooi initiatief van de gemeente Kampen.

Heel veel plezier van

Ik heb in huis op verschillende volumes lampen besteld. Veel dank

Redelijke materialen

Van mijn pakket is de tijdklok nutteloos Moet je iedere keer per dag opnieuw instellen Het extra stopcontact waar drie stekkers in kunnen ,staat dwars geplaatst zodat je als je hem plaatst in een dubbel muurstopcontact ,beide stopcontacten kwijt bent om hem te kunnen plaatsen Plak Tochtstrip en de stekker blokken zeer nuttig

Goed te doen

Wel makkelijk wel soms moeilijk bij de radiator te plaatsen

Goede service en levering

Goede service en snelle levering.

Gewoon super mooie actie

Leuk om zelf besparing producten te kunnen kiezen.

Hopelijk gebruik ik nu minder energie

Heb de folie achter de radiator

Snel energie besparen

Water besparen met de douche coach werkt Uitstekend met een groot gezin is kort douche een pre anders kom je snel te laat met deze douche coach weet iedereen waar die aan toe is als de tijd om is.

Blij met de led sensorlampen voor buiten.

De lampen werken erg goed en door de led ook energie zuinig. Wel jammer dat er alleen een draad aan zat en geen stekker.

zinvolle actie

Goede gevarieerde inhoud van de box. Een minpuntje: de brievenbusklep met borstel is zeker niet voor iedereen toepasbaar ivm de bestaande situatie die voor elk huis/straat anders kan zijn. Vele brievenbuskleppen zullen waarschijnlijk bij het afval terecht komen.

Ik gebruik ze

Graag nog meer zulke acties

Super handig

Goed op weg geholpen met energie besparen

Dankzij de energiebespaarbox ben ik meer dingen in huis gaan veranderen waarbij ik energie bespaar. Dankzij de box ben ik zeg maar wakker geschud. Ook wanneer je geen budget hebt voor energiebesparende veranderen, dan is deze box ideaal en een hele mooie uitkomst.

Verlichtend en hartverwarmend...... energiebesparend

Energiebewust

Snel geleverd en kwalitatief prima producten.

De kwaliteit en energiezuinigheid van de geleverde led lampen is prima, ik bestelde ook een universele dimmer (voor led lampen) en die werkt ook prima. Omdat ik o. a. ook enkele lampjes besteld had die niet in de armatuurtjes bleken te passen, zijn deze omgeruild voor de led dimmer, dit gaf geen enkel probleem en de telefonische ondersteuning was prima. Vlotte afhandeling.

Fijn aanbod!

Erg leuk dat je zomaar wat kunt uitkiezen!

Mooi alles in gebruik

Eindelijk wat voor de minima

alle kleine b-tjes helpen.

keuze uit een mooi assortiment en snel geleverd.

Super fijn dat dit kon! Goed geregeld!

Toppie

Heb toch het een en ander kunnen vervangen

Gezellig en kostenbesparend licht

De lamp met een sensor bevalt zeer goed.

Energiebesparend én kostenbesparend .

Ik heb vooral led lampen besteld om traditionele gloeilampen, halogeen lampen en spaarlampen te vervangen. De led lampen zijn keurig en vlot geleverd volgens mijn bestelling .

Isarweg 10

1043AK Amsterdam