Super snelle levering

Erg blij met de geleverde producten

Fijne producten

Smartlampen ben heel blij mee

Geeft op een snelle en makkelijke manier inzicht.

Besteld en volgende dag al binnen

Geweldig initiatief!

We ontvingen de energiebox heel snel en zijn er oprecht blij mee! Wat een leuk cadeau. Dank voor dit mooie gebaar.

De radiator foli met magneet strip lijkt handig maar doordat de foli precies in het midden sterk gevouwen is blijft die daar bollen.

Eenvoudig bestellen, helaas trage levering

Artikel besteld met korting/ subsidie; helemaal tevreden over bestel procedure. Levertijd was veel langer dan anno nu goed zou zijn, een melding daarvan zou wenselijk zijn. Levertijd op zich is geen probleem, hoewel 3 weken erg lang is tegenwoordig. Item zelf ( heatfan ) is prima hoewel geluidsniveau wat hoog is.

Cadeautje

Heel leuk om vanuit de gemeente een bespaarbox naar keuze aangeboden te krijgen. Samen maken we de wereld beter.

Kan folie niet tussen verwarming krijgen

Erg leuke actie waardevol

Leuke ervaring hebben de spullen al verwerkt super actie

Heerlijk ik heb een hele fijne douchekop.

Ik zag binnen een maand al verschil in mijn energierekening door de waterbesparende douchekop.

Heel erg blij met de energiebesparende douche kop, zonder dat ik het had verwacht heeft dit onze energierekening behoorlijk verlaagd!

Ideaal en zuinig

Ik heb voorlopig lampen genoeg en fijn om een voorraad te hebben. Mijn energie is in de afgelopen maanden in ieder geval niet duurder geworden.

Fijne producten

Prachtig pakket

Heel mooi pakket dat ik goed heb kunnen gebruiken.

Alles op een tijd en in orde geleverd.

Prima in orde!

Fijne lampen en geven mooi licht ben er blij mee.

Fantastische aanbod

Snel geleverd, goede producten

Snelle levering en kwalitatief hoogwaardige producten

Zeer snelle levering. Producten doen wat ze beloven, isoleren.

Groot en goed assortiment

Alles naar wens geleverd

Superfijn, stond bij sommige dingen niet eens stil!

Tochtstrippen, je bent er zo niet mee bezig… superfijn!

Mooie handige spullen

De douche timer is direct in gebruik genomen. De andere spullen moeten we nog doen

Geweldig en snel

Ja heel blij met het pakket.. dank je

Helemaal geweldig

Dit heb ik nog nooit meegemaakt zo'n kans.

Perfect en snel geleverd

Helemaal content mee. Mooie actie.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam