Mijn energie besparende artikelen zeer snel en correct ontvangen

Goede ervaring

Een mooie ervaring, leuke spullen om te kiezen . Heb er zeker wat aan gehad echt leuk!!

Op een eenvoudige manier een bijdrage leveren aan het milieu!

Snelle levering van gewenste producten

Goede heldere website.

Gemak en snelle service

De site is gebruiksvriendelijk, en door de bespaar pakketten hoef je niet lang te zoeken. Er worden meerdere suggesties gedaan. Helaas waren de deurdrangers (om de deur automatisch te sluiten) te klein voor op het scharnier van de deuren.

Super produkt

Sta met plezier onder de energie besparende douchekop.

De radiatorfolie is erg dun en lukte niet goed.

Snel en correct

Goede actie

Goed bezig

Goede producten

Snelle levering, keurig ingepakt. Top!

Heel blij er mee

Fijn dat ik nu gewoon spaarlampen in huis heb want ze zijn best prijzig

Goede snelle levering en prima producten

De waterbesparende douchekop bevalt heel goed, tochtstrips wat minder, maar ben al met al heel tevreden over energiebespaarshop.

Prima initiatief

Water besparing aangeschaft

Prima actie en stimulans om als consument in duurzaamheid te ‘investeren’

Goede informatie op voorlichtingsavond ontvangen, wat geresulteerd heeft in afspraak met energiecoach.

Klantenservice abominabel

Prima shop.

Makkelijk bestellen en redelijk snel in huis. Werkt prima.

Mooi initiatief van jullie, heel blij mee.

Voldoet aan verwachting

Ik bestel en ik ontvang. Goed verpakt.

Super tof. Wat een mooi pakket en snel bezorgd.

Geweldig mooie lampen, heb alles meteen vervangen

Snel en eenvoudig

Was weer erg blij met de bon van de gemeente. Snel en eenvoudig op de site mijn spullen kunnen uitzoeken.

Gewoon helemaal goed

Prima pakket

Prima pakket met aardig wat spullen. Ik miste alleen beschrijving hoe het te gebruiken.

Erg fijn radiatorfolie en goede ledlampen.

De folie aan de radiator is erg fijn. De ledlampen zijn goed. Fijn omnu een voorraadje te hebben.

Ik heb een andere vraag ik heb voor mijn ouders wat terug gestuurd naar jullie helaas er niets meer van gehoord. Hun adres is a. Versluis Viottakade 25 3314 en Hun e-mailadres is Atty 2008 @live. Nl Zou u dit na kunnen kijken. Aub Mvg. M. Versluis 0612377434

Isarweg 10

1043AK Amsterdam