Ik ben zeer tevreden met de producten die ik heb ontvangen.

Goede producten goede service

Kreeg n verkeerd product, maar na melding kreeg ik t goede opgestuurd. Prima geregeld, goede service

Goed product

Scheelt weer energie top

Goed verzorgd

Heel goed licht en het is allemaal goed nog bedankt

Erg fijn om spullen te bestellen voor isolatie ..en nog gratis ook ...nu nog wachten wanneer de verhuurder eens mijn woning verder gaar isoleren .

Jullie naam al veel door gespeeld naar vrienden en kennissen

TOP

zeer goed, prettig in gebruik en snel geleverd

Goed advies

Goed advies en handige artikelen in de box

Ledlampen vallen uit in laagste stand ondanks de leddimmer

Ondanks de dure leddimmer die bij het pakket zat, vallen in de laagste stand of alle ledlampen uit, of alle op een na of eentje. Dus niet heel tevreden over dit dure pakket.

Correct en netjes verpakt en snel bezorgd

Zie boven

Goeie actie

Geweldig, heb ze al in gebruik. Was nodig. Bedankt

Ons energieverbruik neemt zichtbaar af, prima apparatuur en het werkt perfect!! Wij zijn blij!!!

Goed goed

Alles goed geregeld en snel geleverd

mooi initiatief

er zaten producten in die ik nog nooit had gezien/gebruikt

Alles vlot binnengekregen en ook snel geplaatst.

Goed voormekaar

Prettig om op zo manier verrast te worden met deze spaarlampen . Wij zijn er blij mee.

Overzichtelijk, snel en duidelijke service.

Vanwege budgettaire redenen zou ik de producten niet snel zelf aanschaffen. Deze actie geeft mij als huurder toch dat extra zetje om mijn huis beter te isoleren. Verder werkte het bestellen op de website goed en snel. Bedankt!

Prima plan om mensen bewust te maken dat we zuinig met energie moeten omgaan

Super blij mee, alles al in gebruik

Alle kleine beetjes helpen

Fijn dat dit voor de mensen mogelijk is gemaakt

Snel geleverd. Tl-buizen waren niet kompleet

Uistekend

Fijne produkten Snelle verzending

werkt perfect

wij voelen de warmte van de radiator direct in de kamer door de reflecterende zilverfolie

Snelle levering.

Leuk pakket met led verlichting.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam