Heel goed heb producten die besparen

Makkelijk online besteld en snel geleverd

Gewoon goed

Bestellen, ontvangen, klaar.

Mooi assortiment en veel dingen toepasbaar. Snelle levering

Prima verlichting

Prachtactie

Alle lampen zijn inmiddels in bedrijf

Super geregeld!

Ruim assortiment, snelle levering, duidelijke communicatie en fijn dat je in deze tijd een beetje geholpen wordt door bijdrage

Prima in orde

Ik heb gekregen wat beloofd is

Een goede ervaring en snelle service

Het verliep allemaal makkelijk. Levering was snel. Kortom tevreden.

Ging heel goed

Geen problemen. Mee ervaren.

We hebben een goede samenwerking gehad en wij zijn blij.

Prima geregeld

Goed geregeld

Goed geregeld. Duidelijke site. Snel geleverd.

Mooi pakket

Snelle levering en makkelijk in gebruik. Jammer dat de Radiator foil with magnetic type niet op elke radiator toepasbaar.

Heerl nuttig

Heel nuttig heb ca de helft in gebruik met Afstandsbediening LSC app Maar ik mis een gedetailleerde uitleg over alle toepassingen

Niet helemaal wat ik er van verwachtte

De folie voor op de ramen vond ik lelijk. Het leek van buiten net of we binnen aan het klussen waren. De tochtstrips was is wel tevreden over.

het was geweldig

het zag er geweldig uit ,goed te gebruiken

Snel en netjes verzonden

Snelle levering en goed verpakt Ook goede communicatie en netjes op gelost bij het niet ontvangen van pakketje op een ander Adres

Goede produkten

Werk prima ter besparing

Goed bezig

Heel mooi gedaan

Top , en snel geleverd. Alle lampen gebruik

Bloede ervaring. Zegt en doen waar ze voor staan

Prima aanbod en snelle levering

Twee soorten lampen besteld welke energiezuinig zijn en deels als reserve dienen.

Mooie actie

Blij met de schakelaar voor mijn vloerverwarming

Makkelijk besparen

Overzichtelijk welke je artikelen je wilt hebben. Dan nog makkelijk te bestellen.

Super !

Heel blij met de inhoud van de box! Ik merk meteen dat er minder toch is in huis! Ook super handig dat ik kan timen hoelang ik douch! Super goed initiatief

Water Gas Electriciteit is niet vanzelf sprekend

Mooi wat jullie doen mensen er bewust van maken dat energie Water Gas en Licht niet vanzelf sprekend is

Isarweg 10

1043AK Amsterdam