Goede kwaliteit en makkelijk te monteren

Ben geen handige Harry. Maar dit ging bij mij zelfs van een leien dakje.

Heel erg tevreden!

Super snel geleverd en mooie producten!

Nuttige producten

Fijne producten om energie en stookkosten te besparen. Alle beetjes helpen.

Vele mogelijkheden om uit te proberen, prima samenstelling.

Je overweegt elk van de mogelijke besparingen en dit pakket geeft je de praktische mogelijkheden zelf hiermee ervaring op te doen.

Besteld, supersnel geleverd. Dik tevreden!

Snelle levering!

Nu natuurlijk nog afwachten wat het rendement is nu deze artikelen verwisseld zijn met de oude. Brievenbus afsluiting is wel meteen een groot verschil te merken. Groetjes van Tineke Timmer

Mooie actie

Mooi pakket met nuttige artikelen

Top box! Van tevoren dacht ik dat ik toch niets zou gaan gebruiken maar alles is volop in gebruik! Enige nadeel zijn de "deursluiters". Die kraken echt enorm! Verder is alles van goede kwaliteit en zijn we er echt blij mee!

Goede en genoeg keuze

Oké

Nemen gehele bedrag 50eu koringsvoucher in voor bestelling van 20eu

Zoals velen anderen wilde ik wat bestellen met de cadeaubon van het regionaalenergieloket. Deze webshop neemt echter het gehele bedrag van je cadeaubon in ongeacht de prijs waar je iets voor besteld. Ik heb gebeld met klantenservice, die bevestigen dat het zo is maar 'weten ook niet waarom het zo geregeld is'. Dit is belachelijk, waarom zouden jullie meer krijgen dan wat ik bestel? Ik heb net via een andere webshop een bestelling geplaatst en daarbij werd wel netjes alleen het te betalen bedrag van de cadeaukaart afgeschreven. 50 euro pakken voor een bestelling van een paar euro is gewoon oplichting ongeacht of het nu van een cadeaubon komt of niet.

Toch nog wat besparingen gevonden.

Hoewel ik in het verleden al veel maatregelen heb genomen, heb ik toch nog wat gevonden. Halogeen-lampjes zijn vervangen door led. Tochtstrips vernieuwd.

Uitstekend geregeld

Duidelijk en goed geregeld met ruim voldoende keuze aan besparingen voor ieder huishouden

Snel geleverd, "smart" assortiment kan groter

Levering was na bestelling niet anders dan snel te noemen, erg snel zelfs. Assortiment zou van mij iets breder mogen, ik mis smart home materiaal om het energieverbruik te monitoren. De bestelde megaman ledlampen set zijn verder prima, daar is niets op aan te merken.

top geregeld, snelle levering

prima artikelen

prima douchekop

Goede service gegeven

Na aansluiten apparaat werkte deze niet, per tel. Instructies gevraagd. En alles prima opgelost

Niet prettig

Na 1 bestelling ging ik ervan uit dat je nog wel een bestelling kon plaatsen. Dat vond ik helaas heel jammer,1x radiatorfolie besteld maar was teweinig,(tekort). Dus dit vindt ik niet fijn.

geen resultaat

Weinig resultaat van heat fan aan de onderkant van radiator, komt waarschijnlijk niet op de juiste temperatuur.

slecht

wacht nog steeds op mijn bestellingen!

Top actie van de gemeente

Gelijk een aantal lampen vervangen.

Mooie ervaring

Ik heb nu al mijn lampen kunnen vervangen door deze mooie spaarlampen. Top mijn dank aan jullie.

Douche timer werkt niet!

De timer voor onder douche doet het niet. De batterij geplaatst en opgehangen maar helaas er gebeurt niets…. Raam folie werkt top! Makkelijk aan te brengen en minder tocht in huis. Heel fijn.

Slechte service

Er was 1 product bijna direkt defect. Contact gehad met de klantenservice en die zouden een nieuwe sturen.Echter nu 2 weken later nog steeds niet ontvangen.

Werkt niet

Ventilatie werkt constant, zender werkt niet!

Er is nog niks ontvangen

Ordernummer: 492742 Led Dimmer Universeel - 1 - 200V Artikelnummer 8716643062528 Datum: 2021-11-27 Het product is 29 November verzonden maar niet bij ons ontvangen . Ad klene.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam