Mooie set om mee te beginnen .

Mooie set om mee te beginnen . Doet het goed. Meteen een paar van dezelfde lampjes gekocht voor de zolderkamer

goed en vlot geleverd

heb het gebruikt het werkt prima.

prima snelle service

Het was makkelijk en goed geregeld.

Het was plezierig zaken doen en mijn complimenten voor de snelle levering.

Fijne verrassing

Mooie box met goede spullen om energie te besparen. Snel geleverd.

Door gebruik van de doos met verschillende hulp middelen werd ik gemotiveerd om gebruikt van energie te sparen en ik ben bewust van hoe het kan .

Fijn zo'n gratis pakket!

Scheelt in de energie- en aanschafkosten dus dubbel voordeel!

zitten handige dingen in

handige dingen on in huis tegebruiken

Ben heel erg tevreden over de lamp en de douchekop

Box werd al super snel en heel verzorg bezorgd

Mooi voordeeltje in deze dure energie tijd

Top Initiatief, alleen deden er 2 van de 4 lampen het niet. Maar mag de pret niet drukken.

niet redelijk

de radiatorventilator schakelt NIET uit , blijft draaien , zelfs als de radiator een temperatuur heeft van minder dan 15 graden . Ook als ik deze los haal van de radiator , blijft hij draaien . Dit kan niet juist zijn .

Heel goed dat dit soort energie besparende producten tot 50.- worden aangeboden. Dwingt en stimuleert tot nadenken over meerdere energiebesparende zaken!

Dank je wel

Radiator ventilator past niet.

Op kosten van de gemeente mocht ik een energie besparende product bestellen ter waarde van 70 euro. Ik heb een radiator ventilator tw van 70 euro bestelt. De radiator ventilator had een breedte van 7 cm en de tussen breedte van de radiator is een krappe 7 cm, conclusie heb er niet veel aan. Heb intussen van energiebespaarshop advies gekregen om onderdeel C te bestellen, dit onderdeel heeft verschuifbare magneten waardoor het beter zal passen. Door dit extra onderdeel komt hij idd niet meer los van de radiator. Wel jammer dat het een meerprijs heeft en niet standaard erbij geleverd word zoals een goedkopere variant .(ook daar 10 jaar garantie)

Slecht

Mijn bestelling de lampen waren stuk aangekomen heb er dus niks aan

De energiebespaarders vallen erg tegen!

Eerlijk gezegd vallen de producten me nogal tegen! De lampen zouden zacht ,warm licht verspreiden. Maar ondanks hun lage sterkte is het licht ha. De waterbespaarders, had er 4 besteld, doen het niet goed. Met name in de kraan in de douche moet ik liters water verspillen voor het water warm wordt. Dus die zijn ook niet handig. Ik wil er dan ook graag 2, de ongebruikte, teruggeven. Waren bedoeld om kado te geven, maar als ze niet goed werken durf ik dat niet. De vorm van de waterstraal is wel mooi, met de waterbespaarder in de kraan Kortom, niet echt blij mee...

Ook de laatste lampen thuis vervangen door led

Top producten

Je hebt genoeg keuzes uit verschillende energie besparende producten.

geweldig initiatief, motiveert om zelf ook duurzaam te zijn

ontvangst van de box geeft aanleiding om ledverlichting en andere duurzame elektrische middelen uit te proberen, werkt mee aan bewustwording van de inwoners.

Zeer slecht

Voldoet niet aan de wens totaal geen resultaat daarom heb ik het retour gezonden

Slechte informatie

Volgens mij de verkeerde lampen ontvangen!!

Order geplaatst en binnen 2 dagen geadresseerd

De radiator ventilator mono besteld. Zeer snel geleverd en handig te bevestigen. Helaas verkeerd opgemeten, dus ik wil erop attenderen hierop te letten.

Prima service, snel de bestelde onderdelen ontvangen

Uitstekende ervaring

Je mwrkt niet eens dat je water bespaard met de douchekop

Fijne producten en snelle levering

Het bestellen ging heel gemakkelijk! Groot assortiment en hele snelle levering! Heel blij mee!

Isarweg 10

1043AK Amsterdam