Superdesuper

Wij zijn heel blij met ons pakket en hebben al een paar artikelen in gebruik. Heel hartelijk dank voor het mooie pakket waar we veel plezier van hebben. Met vriendelijke Gr Ad en Wilma

Heel goed producent

Top materiaal voor energie pesparing

Past niet

Ik ging er van uit dat elke brievenbus borstel de zelfde maten hadden

zeer vlotte bezorging

goed gegaan

Spaarzaam omgaan met energie is mogelijk door hulpmiddelen te plaatsen

Alle producten zaten in de doos die ik kon gebruiken om spaarzaam energie te gebruiken. Bedankt daarvoor.

Betreft Solar buitenlamp met sensor Het is een degelijk product en functionneerd volgens verwachting Makkelijk te monteren

prima afgeleverd en gemakkelijk te monteren

prima afgeleverd en gemakkelijk te monteren

Snelle actie

Wegens persoonlijke reden had ik jullie actie laten liggen. Nu het weer beter gaat kreeg ik een tweede brief met de mooie aanbieding. Ik heb gelijk besteld en drie dagen later had ik de spullen ik huis. Geweldig

Goed product

Prima product werkt goed op tijd geleverd.

Genoeg keuze, makkelijk te bestellen en netjes verpakt.

super

goed initiatief

Heel blij mee!

Dank je wel!!

Ok

Prima product ben er blij mee

snel en goed

helder, correct snel en goed

Veel keuze, met duidelijke informatie en fijne update over levering

Zeer tevreden over de website met veel keuze en duidelijke informatie. Fijn contact over wanneer de levering zou komen. Mooi compact verpakt. Met plezier de verlichting geïnstalleerd. Bedankt!

fijn

Geweldig heb alle lampen en douchekop vernieuwd

prima spullen voor energie besparing

keurig door Energieshop bezorgd

Werkt (nog) niet optimaal

Heb 2geplaatst maar weet niet of ik het goed heb gedaan want merk nog geen warme lucht

Niet blij

Zwak materiaal

Goed onderzocht en geholpen

Netjes en juist aanbevolen

uitstekend

Goede producten, goede verpakking en op tijd aangekomen.

Nog niet gebruikt maar ben erg blij mee

Alleen jammer dat ik niet zelf mijn box kan samenstellen met de dingen die ik nodig heb.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam