Heb de producten direct geïnstalleerd. Was makkelijk. Mijn vloerverwarmings pomp draait nu alleen bij water boven de 28 gr.

Mooie actie, snel geregeld!

Consequent in energiebesparing, op fiets bezorgd! Heel goed. Gelijk de folie achter mijn radiatoren bevestigd en lampen vervangen. Bedankt.

Mijn waterbesparende douche kop doucht heel prettig.

Mooie lampen vlotte levering

Snel bezorgd. Precies de goeie lampen .

alles goed

heb alles bevestigd en het is goed

mooi snel geleverd

Goede spullen en het werkt.

De box is geen 80 euro waard.

De douchekop is 1 stand en maakt ongelofelijke herrie .niet normaal meer.ook met uit zetten telkens een piepend hoog geluid. Cijfer een 1. Geldverspilling mbt de energiemeter.een duur ding lijkt mij en totaal geen nut om op je huishoudelijke apparaten te zetten.want uitzetten geen optie, en verminderen idem dito.kortom ik had graag zelf mijn pakket samengesteld.bv een pakket met allemaal lampen: dunne en dikke fitting, daar heb je wat aan mbt energie besparing .vr gr om

slecht. andere producten geleverd

Deze had ik besteld. Energiebespaarbox - Large - Stroom 2 2500000111761 Dit staat ook op de doos. De inhoud was echter heel anders dan besteld volgens de website Geen energiemeter maar een week timer Geen Ledlamp PAR16 maar 24uur timer. al met al er klopt niets van.

Geen idee

Nog niet ontvangen

Mooi dat op deze wijze wordt bijgedragen aan de energietransitie!

Als raadslid van de gemeente ben ik ook erg betrokken bij de energietransitie. Daar probeer ik steeds aandacht te vragen voor wat mensen zelf kunnen doen: isoleren, zuinige apparaten, zonnepanelen op dak etc. Dit initiatief heeft mij aangenaam verrast!

Goede prijs en snelle bezorging.

Binnen twee dagen in de bus. Vast ergens anders een paar euro goedkoper te krijgen maar dat weegt niet op tegen de snelle bezorging.

Prima en snelle levering

Goede produkten. Goed en eenvoudig toe te passen Gegeven paard…

Makkelijk te bestellen

Online snel kunnen kiezen. Snelle levering

zeer dankbaar voor energie zuinig pakket....THX

Fijne spaarlampen gekregen

Fijne spaarlampen, snelle levering

het werkt

warmte wordt verspreid

Goede prijs en snel levering

heel tevreden

snelle levering, goede producten, prettige website

prima materiaal

Goed gevulde box

Prima materiaal voor dagelijks gebruik

Zie boven

De lampen knipperen

Het is irritant dat de lampen knipperen. Ik heb zowel de dimmer als de lampen bij jullie gekocht. ik denk dat die combinatie toch niet werkt

snelle levering goede producten

producten zien er goed uit, ledlampjes geven goed licht

Snel en volledig

Snel en volledig

Ventilator voor de convector

Ventilator werkt naar behoren.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam