Erg goed

Ik koos op maandag een radiatorstation Het was donderdag binnen. Het werkt echt goed

Goed geleverd en goede kwaliteit

Ik heb een lampenbox besteld, deze kwam in goeie conditie aan en alles doet het. Ik ben meer dan tevreden. hartelijk dank :)

Radiator ventilator

De ventilator ventilator verdeeld mooi de warme lucht.

prima website, goede aflevering

What you see is what you get!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mooi afgewerkte brievenbusklep

Dank voor snelle levering van diverse duurzame producten die kunnen bijdragen aan het duurzamer maken van mijn woning.

Blij met de lampen en de timer, scheelt in de energiekosten .

Met de lampen, timer en sensor kan ik op jaarbasis wat geld besparen, alle beetjes helpen.

fijne producten

super producten en snelle levering

Wij zijn blij met de artikelen Het is kwalitatief goed spul en de Actie van de gemeente is ook prachtig

Alle kleine beetjes helpen!

Ook de kleine stapjes waarbij energiebesparing gedaan kan worden helpen mee aan het grotere resultaat. De box met leuke inhoud was snel uitgeleverd en heeft merendeels zijn bestemming al gevonden.

In drukke december maand bestelling gedaan die snel en goed geleverd werd.

Prima service goede lampen

Goede kwaliteit lampen en levering had alleen meer verwacht voor de bon van de gemeente maar led is altijd prijzig als je goede kwaliteit hebt

Helemaal top

Prachtige lampen, snel bezorgd. Alles prima !

Super douchekop

Het is net of je in de lente regen bent beland. Een aanrader dus.

Mooi en netjes verpakt!

Mooi aanbod van besparende producten! Jammer dat die hele kleintjes zo duur zijn. Anders had ik ze daarna zelf ook wel gekocht. Maar voor de rest toppie!

Erg fijn

Ik ben erg dankbaar voor deze box . Dank jullie wel 1000x Gr tamara

altijd handig

Deze onderdelen zijn altijd te gebruiken in een huishouden

Makkelijk bestellen, snel en correct geleverd.

Precies zoals je (hoopt en)verwacht.

met jullie goed maar niet met bezorging

pakket is er nog steeds niet

prima spullen

prima spullen. blij mee.

Heel blij met dit bedrijf en de producten

Goede producten en prima levertijd. Een van de bestelde artikelen bleek niet in orde en heb dit gemeld. De volgende dag heb ik het vervangende artikel al weer ontvangen met de post. Mét een lieve tekst aan de binnenkant van de doos!

Snelle levering Netjes verpakt

Mijn ervaring is gewoon heel goed

Er was genoeg variatie om een keuze uit te maken, en de levering was snel

nieuwe lampen geven veel en meer licht

ik heb het als zeer goed ervaren alles keurig geleverd nu maar hopen dat we minder stroom gaan gebruiken

Isarweg 10

1043AK Amsterdam