uitdagend

passend dat de fietskoerier het komt brengen!

Op deze manier is het makkelijker te bestellen dan vorig jaar. Duidelijke site en snelle levering.

Goed geregeld en geleverd,

De webshop is prima en de levering ook .

Helder, duidelijk en makkelijk te regelen, wat wil je nog meer?

Overzichtelijk, gemakkelijk om een keuze te maken, daarmee wil je wel aan de slag met je energiebesparing. En dat het allemaal duurzame producten zijn, spreekt mij ook zeer aan.

waardeloos

Vooral de apparaten onder de rubriek "van het gas af zijn vaak nog veel duurder met korting dan in de reguliere winkels bijv. Mediamarkt en Hornbach

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Bij uitzoeken energiebesparing kwam ik op deze website. Duidelijke omschrijving en snelle levering van het artikel. Dank!

Ventilatoren op de radiator geplaatst. Het werkt echt super goed in een nok van 5meter hoog. Geen koude trek meer over de vloer.

super

Eén en ander niet gelijk in gebruik genomen, maar als reserve voor als er een lamp stuk gaat. Een uitstekende service.

Goed idee, maar de producten hebben een veel hogere prijs dan de marktprijs

Het is ‘n aardig idee, maar de eigenaren van de webshops zijn de winnaars, aangezien de prijs van bv zo’n bespaar-douchekop (€70) veel te hoog is.

Snelle levering zelfs geen track en tracé van post.nl gekregen

Snelle levering prima website

Wat een goede en vriendelijke actie

De mogelijkheid had ik gemist maar werd door buurtgenoten op de hoogte gebracht. Heel snel pakket ontvangen. Onze dank voor deze actie

Zeer goede service

Ik had een dimmer ontvangen waarvan een stukje afbrak. Deze werd vervangen door een nieuw exemplaar. Opvolging medewerker was heel goed. Veel aandacht voor de klant.

Ja zeker bespaar energie

Teleurstellend

Ik ging bij gamma winkelen, en drie kwart van de schappen leeg. Geen radiator folie, geen tochtstrips, dus heb alleen wat lampen mee genomen. Ik moest op een later tijdstip maar terug komen, om het restant van de cadeau kaart te verzilveren. Nu dat ging dus faliekant mis, en is er ongeveer de helft verloren gegaan. Ik heb nog wel een mailtje gestuurd aan Celine, die had ik inmiddels via de telefoon gesproken. Maar ook hier geen reactie op. Dus buiten gewoon teleurstellend.

Snelle levering, prima kwaliteit!

Klasse

Zeer snelle en correcte aflevering

Overzichterlijk aanbod. Snelle levering.

Zie boven. Fijn dat je zomaar ter waarde van 70 euro kon shoppen. De producten die ik ervoor kocht functioneren uitstekend.

prima producten n snelle levering.

Fijne actie. Ben er blij mee

Vlug geleverd.

Prima initiatief.

Bedankt voor deze aanbieding. Ruime keuze en netjes op tijd geleverd. Ook op deze, voor ons goedkope manier worden we attent gemaakt om zorgvuldig met het milieu om te gaan.

GEWELDIG

Fijne produkten

goede ervaring

goederen in orde bevonden en redelijke leveringstermijn

Beter voor iedereen

Gewoon beter

Prima initiatief

Eenvoudig en snel, mooie groene aktie

Isarweg 10

1043AK Amsterdam