Goeie actie

Fijn, leuk

Zag er goed uit, gelijk de lampen verwisseld

Kan ik nog niks over zeggen alleen dat t pakket snel binnen was.

Ik gebruikt alles wat ik besteld

matig goed

Goede producten

Goede producten snel bezorgd

Heel positief

snelle correcte afwerking volgens afspraak, ook administratief

Blij met deze actie

Goed dat het gebeurt dit soort activiteiten.

Leuke box maar kosten overdreven

Leuk idee van de gemeente Eindhoven maar de producten zijn zeker geen 70 euro waard in de winkel. Jammer dat er alleen te kiezen valt uit een aantal standaard boxen. Er zitten een paar bruikbare dingen in, de rest geef ik maar door aan iemand anders.

Goed en snel bezorgd

Bestelling ingevuld en dan blijkt dat het subsidie plafond bereikt is. Blij met een dode mus met een

deze regeling werkt niet meer voor mij. subsidie plafond bereikt.

Goed georganiseerd

op tijd en goed verpakt bezorgt.

Snel en degelijk bedrijf

Gelijk na mijn bestelling geplaatst te hebben een ontvangstbevestiging gekregen en een dag later de bestelling binnen. Toppie

snelle service van het product

prima waterbesparende douchekop.

goede en snelle service

Kwaliteit van bestelde producten is goed en zeer snelle levering

Nuttig en duurzaam en voldoet aan verwachting

Nette, vriendelijke monteur, alleen lijkbleken op spatbord

Fijne medewerker, samen gekeken naar beste plek. Alleen door lijmen wat witte lijmvlekken op zwarte spatbord, welke niet te verwijderen zijn.

superfijn

dit gaat mij veel geld besparen.

goede keus en snelle levering

alles goed geregeld

Gowde actie

Goed gedaan. Toen de eerste bestelling niet kwam kon ik goed telefonisch contact krijgen en ging alles goed.

Erg blij met de lampen

Goede producten en snelle levering

Bij deze winkel wat spullen besteld die de energierekening naar beneden moeten brengen. De levering was super snel, de producten waren van goede kwaliteit en er werd snel gereageerd op mijn vraag over een bepaald product. Ik zou hier zo weer bestellen als ik iets nodig had.

Gewoon een goed idee

Goede service en snelle verzending.

Goede service en snelle verzending.

Snel en prima geregeld!

Via de webpagina een royaal aanbod gevonden en daaruit een voor mij goede keuze kunnen maken. Afhandeling met info over verzending in korte tijd het pakket mogen ontvangen. Een hele goede actie.

Zeer aan te aanraden met snelle levering.

Goede keuze mogelijkheden en vooral om kennis te maken met energiebesparende producten.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam