Heel blij

Even wennen aan de douchekop. Maar is al gauw ok.

Heb het pakketje snel ontvangen maar nog niet geprobeerd

Heb het pakketje snel ontvangen maar nog niet geprobeerd

Het kon niet beter, snel in huis en prima kwaliteit.

Mooie overzichtelijke site, snel en betrouwbaar geleverd.

Ik ben er zeker blij mee

Alles geïnstalleerd zeer eenvoudig

Prima spul

Ik ben er super blij mee.

Bijna alles wat ik besteld heb is in gebruik, het kwam mooi uit deze maand.

We hebben folie om achter de verwarming te plaatsen wat warmte tegen zou houden naar buiten toe. Het is echt een stuk warmer in huis. Door dat de warmte dus niet naar buiten gaat maar omhoog, lijkt de koude toch van de ramen af ook minder te zijn. Goede keuze gemaakt.

Oke

Gewoon oke

Ben erg blij mee dat we de producten mogen gebruiken zijn heel blij mee

Goed nitiatief

Goed bezig

in een klap mijn verlichting vervangen door led!

Door deze aanbieding ben ik gemotiveerd om ineens veel led verlichting aan te schaffen en gewone lampen hiermee te vervangen.

€€€€€€€€€€

€€€€€€€€

Goede producten snelle levertijd

Hele fijne webshop! Veel keus en snelle levering !

Goed en snel

Het was duidelijk wat ik wilde. Dus direct bestellen en het werd snel bezorgd! Ondanks de Sinterklaas drukte, dus helemaal top!

Goeie spullen

Hiermee kan je zeker energie besparen en je woning goed isoleren

Goed, alles goed en op tjjd

Netjes behandeld.

Fijne en nuttige producten

Ik heb veel verschillende producten gekocht. Voor allerlei dingen. Dat assortiment maakt mij blij.

snel bezorgd

Producten waren goede kwaliteit en snel bezorgd

Prima en snel

Netjes op tijd geleverd

Er is een ruime keuze uit diverse energiebesparende producten

De ervaring met het door mij gekozen product is positief

Goed geregeld

De bestelling duurde 2 dagen toe was het al binnen

Slechte thermometers

Snelle bezorging. Echter, de koelkast thermometers zijn erg slecht. We hadden er 2 besteld. Deze vielen bij het uitpakken al uit elkaar. We hebben toen 2 nieuwe toegezonden gekregen. Deze zijn echter niet goed gekalibreerd. Ze verschillen zelfs 3 graden ten opzichte van elkaar, terwijl ze naast elkaar liggen in de vriezer. We hebben gevraagd naar deze kalibratie, maar niets meer gehoord.

Snelle levering,goede spullen

LED lampen besteld, goed product, snel geleverd

Ga toepassen en ervaren.

Isarweg 10