Wat er in zit .prima

Als ik nee zeg wat er in de doos zat aan , Materiaal.dan heb ik het zelf verkeerd gedaan.wat u vroeg hoe duur of hoe veel ik moest betalen .ja dat was wel de waarde van 70 euro . alleen ik heb nog 10 . Euro tegoed hoe wissel ik dat in?dat is het enigste.maar verder een heel goed product en een goed idee.

Snelle levering per fietskoerier (top!) helaas passen de bestelde lampjes niet.

Gratis en zeer goed bruikbaar. What’s there not to like?

Werkt naar verwachting

Zag de melding voorbij komen op fb en dacht eerst het is Bep maar toch de stoute schoenen aangetrokken. En dat is maar goed ook want het was toch echt waar. Heb me spullen die ik aangeklikt had netjes gekregen zonder wat te betalen en er ook gelijk gebruik van gemaakt. Tocht strippen voor de deuren en een verlengsnoer met overbelasting.

Erg tevreden

We hebben aluminiumfolie besteld voor achter de verwarming en we merken dat we minder hoog de verwarming aan hoeven te doen. De spaarlampen hebben we nog niet gebruikt maar we zijn er erg blij mee.

Niks op aan te merken; prima

Snel geregeld en goede artikelen. Prima verpakt.

Pakket in goede orde ontvangen en ook de juiste producten gekregen dus blij mee!

Snel geleverd, goede prijzen!

Een vloerverwarming schakelaar gekocht + een douche waterbesparend plugje. Beide werken perfect, erg blij mee!

Snel geleverd, top produkten

Dik tevreden

Soeedcomfort ervoor besteld, leuke actie

Geen verassing

Wel duurzaam en practisch

Alle beetjes heloen

Ik ben al blij als ik op mijn energie kan besparen en het milieu kan ontlasten

Prima geregeld allemaal

Prima geregeld allemaal.

Mooie actie

Vorig jaar de energie box gekregen maar dit jaar vond ik wel veel beter. Uitzoeken wat je kan gebruiken dat is toch wel heel fijn. Zodra het weer het een beetje toelaat ga ik mijn nieuwe lamp ophangen. Bedankt voor de lamp.

Helemaal top

Keuze uit veel producten. Snelle levering

Makkelijk en snel

Bestellen was heel makkelijk en de levering was snel. Mooie lampen.

Erg leuk initiatief

Mooi initiatief waarmee weer een stapje in energiebesparing gemaakt kan worden.

Super initiatief

Erg fijn dat de gemeente hier in mee denkt en deze mogelijkheid geeft.

Mooie producten, snel geleverd

Ik ontving het supersnel. Deel is al in gebruik, rest volgt dit weekend

Top bedrijf

Snel geleverd!

Niet terzake doende

Artikelen die ik niet nodig heb of al lang heb Niks over echte bespaarmogelijkheden en event subsidie, op bijv dubbel glas

Uitgekozen dubbele LED dimmer werkt goed, echter de onderliggende stopcontacten werken niet meer.

Heel fijn dat ik deze dimmer kon krijgen via de energie bespaar shop. Zoek alleen nog een oplossing voor het feit dat de stopcontacten onder de nieuwe geplaatste dubbele LED dimmer niet meer werken.

Goede voornemens

Heb nog geen ervaring ondervonden

Isarweg 10

1043AK Amsterdam