Fijne aktie

Ruime keuze,snel bezorgd : Dank!

De energiebespaarshop is een vlotte betrouwbare leverancier

Borne 14-11-2021 Geachte Heer/ Mevr. De webshop was voor mij niet erg duidelijk. Helaas heb ik de verkeerde lampen besteld. Ik had flame moeten hebben in plaats van helder doorzichtig. Ga er vanuit dat ik deze niet kan ruilen? Deze 4 lampen zitten nog in de orginele verpakking. . hartelijke groet Joop Dechering Vrijheidsplein 26 7622DZ Borne Mob. 0650475439

top

Snelle levering, goede producten.

Snel en professioneel geregeld

Zie boven

Sommige producten rotzooi

Het plastic op ramen als isolerende werking is zo dun, mijn kat heeft er al een gat in gekrabd Tochtstrip onder deur is niet meer dan een stuk brede plakband met een laagje schuimplastic Isolatie materiaal achter de radiatoren is een gepruts en lelijk omdat je het niet mooi kan afwerken Bij de deurdranger geen gebruiksaanwijzing De producten die ik besteld heb zal ik niet aanbevelen

Iets ontvangen wat ik niet besteld had

Slecht

Zeer goed.

Simpel en doeltreffend

Geen dure oplossing, maar wel doeltreffend

fijne douchekop

goede producten en snelle levering

Ik kan nu verder met besparen op elektriciteit met mijn nieuwe led lampen. snel besteld en ook snel geleverd.

Heb 5 lampen besteld die waren vlot geleverd en voldoen aan de verwachting. Blijf doorgaan.

Perfecto

Snelle verzending maar onjuiste afhandeling van betaling.

Van de gemeente kreeg ik een kortingcoupon van 50 euro op de aankoop van energiebesparende producten. Voorwaarde was wel om deze bij de Energiebespaarshop aan te schaffen. Erg blij met dit cadeautje van de gemeente. Direct voor iets meer dan 50 euro aan artikelen besteld. Coupon ingewisseld plus de extra kosten boven de 50 euro rechtstreeks aan de shop overgemaakt. De artikelen werden snel thuis afgeleverd. Helaas bleek de verkeerde artikelen te zijn besteld. Ik kon ze terugsturen waarna verrekening dmv een nieuwe kortingscoupon zou plaatsvinden. Het terugsturen was natuurlijk voor mijn rekening. Na enige dagen ontving ik de nieuwe coupon van Energiebespaarshop ter waarde van vijftig euro waarmee ik de juiste artikelen heb aangeschaft. Prima en snelle verzending. Enig minpunt: Het bedrag dat ik boven de couponwaarde van 50 euro had betaald was ik kwijt en werd niet door deze shop verrekkend. Dat vind ik vreemd aangezien mijn eerste bestelling en betaling, net als de tweede aankoop, toch boven de 50 euro lag. Dus verzending is PRIMA maar de uiteindelijke afhandeling met verrekking van de geldbedragen naar de klant is m.i. NIET GOED. Vandaar de twee sterren. Aanvulling: Een dag na mijn tweede bestelling heeft Energiebespaarshop het bedrag boven de couponwaarde teruggestort; waarvoor dank! Vandaar de opwaardering van twee naar VIER sterren.

Mooie producten en snelle levering !

Ik heb een slimme thermostaat besteld en gekregen, gemonteerd en aangesloten !! Ze ( anna) werkt top en heb m ook besteld voor mijn zoon!

We kunnen de meeste spullen gebruiken.

Hele fijne en goed doordachte box. We zullen er veel plezier van hebben.

Snelle levering, netjes verpakt

Via de 70 euro cadeaubon een bespaar op besteld. Snel geleverd en netjes verpakt. Prima!

Snelle bezorging, goede producten

Bestelling makkelijk, twee dagen na bestelling bezorgd.

Ik ben er blij mee en heb er onmiddellijk gebruik van genomen

Goede actie

Ben er heel blij mee met de lampen

Goed geregeld

Alles correct gedaan.

Mooie site maar verkeerde lampjes

Het zou prettig zijn als er een waarschuwing bij de lampjes staat dat de led lampjes (G4) een flink stuk groter zijn dan de hallogeen. Het is namelijk best lastig inschatten vanaf een foto. Ze paste dus niet in het nisje in de badkamerkast en ik kon ze weer retour sturen, en dan zijn de retourkosten bij deze zaak best hoog in vergelijking bij anderen. Dag lampjes en dag waardebon.

Prima artikelen

Leuke actie om aan deel te nemen

Douchekop en de timer is in gebruik isolatie achter kachel moet nog

wat je niet hebt kan je niet gebruiken.

23-10-2021 bestelling gereed wordt verzonden binnen 2 dagen!!. 28-10-2021 aanvraag goedgekeurd door winst uit je woning gemeente Alkmaar. tot vandaag 6-11-2021 NOG NIETS ONTVANGEN. vriendelijke groet w.mayer te Alkmaar

Ben blij met de actie en de gekozen produkten!

Ga ze de aankomende tijd gebruiken.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam