Makkelijke manier van bestellen en snel ontvangen.

Ik vond de keuze prima en heel makkelijk te bestellen. De afhandeling en levering snel. Kan nog niet een 100% beoordeling geven over de ontvangen items (nog niet in gebruik) maar neem aan dat dat ook naar tevredenheid zal zijn.

Niet alles binnen gekregen

Leuke actie, helaas niet alles geleverd gekregen

heel tevreden de bestelling was snel in huis

heel goede ervaring met de Energiebespaarshop bestelling was de andere dag al in huis.

Besteld en de dag erna had ik het al. Ben er blij mee.

Duidelijke shop makkelijk te bestellen!

Duidelijk, snel en kwaliteit!

Mooie actie

Zelf zou ik niet zo snel overgaan tot de aankoop van energie besparende producten mits ze vervangen moeten worden. We hebben al een dak vol zonnepanelen dus dat is onze bijdrage aan het milieu en tevens een besparing op de energie rekening. We hebben ze 9 jaar geleden zelf aangeschaft dus de investering is er al lang uit. Nu douchen met de besparende douchekop en folie achter de radiatoren, goed bezig.

Super service

Als heel prettig en snel

heel goed

site is goed te vinden, leuke producten en prima levering!

prijzen aan de hoge kant

Het is dat ik de artikelen door een actie van onze gemeente gratis kreeg, anders had ik niet besteld gezien de prijzen hoger zijn dan in bouwmarkten. Ook zijn veel omschrijvingen (informatie) niet voldoende. Achteraf kwamen wij er pas achter hoe de douchekop en de waterbespaarder voor het toilet echt werken. Was dit eerder bekend hadden wij een andere keuze gemaakt.

Goede producten

Goede producten om te beginnen met besparen

Het is een goede aanzet om nog meer te gaan doen.

Led-lampen gekocht wat ik eigenlijk al van plan was, maar het kwam er nog steeds niet van. Nu ga ik nog meer besparingen doen.

Bijzonder snelle levering.

Complimenten voor de snelle levering van de box. We zijn erg blij met de ledlampen. We hebben de oude lampen dezelfde dag nog vervangen.

Het is een geweldige actie,ben er erg blij mee ,eigenlijk vertrouwde ik het eerst niet ,je krijgt tegenwoordig niet voor niks,ik vindt het een leuke actie ,dankjewel

Gratis

Gratis is altijd goed. Ik blijf en Nederlander ;-) Jammer dat niet alle pakketten meer beschikbaar waren maar we zijn er heel blij mee.

goed initiatief

ik gebruikte eerst nog lampen uit de oude voorraad (gloei) en bemerk nu dat ook uit de ledlampen een aangenaam licht komt.

Goede opbouwende actie voor het milieu

Door de actie ga je automatisch nadenken en handelen voor een beter milieu

Goed naast de zonnepanelen

Had al meerdere voorzieningen

Goede lampen

Blij met de actie en snelle levering.

handige inhoud

Er zitten handige dingen in de box. Ik heb de radiatorfolie al aangebracht, de douchewekker opgehangen (en al 2x gebruikt), de ledlampen liggen in de kast tot ik ze nodig heb, de tochtstrip ga ik vandaag aanbrengen, de schakelklok gebruik ik ook al. Het enige wat ik niet gebruik is de deurdranger, die geef ik weg.

Top actie

Beetje jammer dat de deurdranger voor moderne deuren is en ik in een oud huis woon

Uitstekende webshop

Goede producten en snelle verzending!

Voldoet aan verwachting.

Snelle verzending

Snel helder en handig

Snel verstuurd, leuk aanbod.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam