Alles voor energiebesparing in een shop en met uitstekende service

Via mijn gemeente geattendeerd op de energieshop. Met een leuke subsidie die stimuleerde eea aangeschaft en vooral blij met de kleine (en gekoppelde) ventilatoren Speedcomfort. Onder de radiatoren en op de convector een fluitje van een cent. Merkte gelijk al een groot verschil in warmtecomfort. Super dus!

Eenvoudig bruikbare items waarmee je direct bespaart.

mooi

goede producten

Rr

Rr

Her plaatsen van de verwarming folie was super makkelijk met de magneetstrip. De brievenbus paste perfect en tijdklok was simpel om te bedienen.

Genoeg keuze, snelle levering.

Veel keuze, jammer dat wat ik wilde niet op voorraad was. Mss een mailservice daarvoor instellen (mail als het er weer is)?

Mooie materialen

Tevreden over de bestelde materialen en de snelheid waarmee dit geleverd is.

In algemene zin ‘prima’ Één item niet in doos, maar na telefonisch contact zonder problemen nagestuurd.

Alles prima geregeld!

positief

Fijn om zo aan een duurzamer Nederland te werken

Geweldig goed

Goede producten die. Bijdragen aan energiebesparing in deze dure tijden

Alles met duidelijke beschrijving.

Prime verzorgd

Kun je bezuinigen door deze lampen te gebruiken

Vooral de deur sluiter en de verwarming folie

Heel fijn!

Mooie actie via de gemeente en goeie keuze.

Gedeeltelijk goed

De tochtband voor de duur werkte niet. En was na open van deur gelijk weer los en op nieuw plakken hielp niet. Cijfer 0 De rest was goed

Spam is slecht

Achteraf weer eens een enquête. Kansloos

aluminiumfolie opgerold leveren niet opvouwen.

Met een vouw in de aluminiumfolie kan deze niet goed verwerkt worden.

Erg duur voor wat het is

Erg duur voor wat het uiteindelijk is

Snel en goed

Duidelijke site

We konden snel een makkelijk een keuze maken

Producten goedgekeurd

Functioneel en energiebesparend