Prima webwinkel

Digitale waardebon via de gemeente aangevraagd en hier besteed aan isolatiemateriaal. De producten werden snel en goed verpakt bezorgd. De eerste keer bestelde ik ook radiatorfolie dat niet bleek te passen in onze convectorput. De retourzending en financiële afhandeling waren snel en helder zodat ik gelijk vervangende producten kon bestellen.

Wel oke

Ik heb nu led maar alles is nu veel Feller dus dat vind ik wel minder maar voor de rest is het wel oké.

Toppertjes

Zeer snel geleverd

Fijn energie besparen

Fijn energie besparen

Snelle levering, goede producten

Het zal mij veel minder gaan kosten aan gas denk ik

Ik probeer altijd te bezuinigen en probeer anderen te motiveren dat ook te doen. Dit initiatief vond ik zo goed dat ik het met iedereen via de app en mondeling op de hoogte heb gebracht .

Super blij mee

Slecht

Werkt helemaal niet. Geen effect.

Vragen om review, maar heb nog niets?

Nog steeds niets ontvangen

Lampen te fel

Geleverde led lampen hebben hogere licht opbrengst en bredere bundel dan verwacht. Hadden zuiniger gekund, waardoor ze meer inzetbaar zijn.

Goed en duidelijk

Makelijk te bestellen, snel geleverd, goed verpakt

Mooi initiatief.

Nuttige besparing artikelen.

Geweldig deuren tocht niet meer

Had 2 deuren die tochten nu niet meer lampen vervangen voor energie zuinig schakelklok tussen de lampen gezet zo dat ze s'avonds aan gaan en weer uit

Helemaal goed alles was snel binnen

Wij zijn er heel blij mee! Geweldig initiatief!

Keurig en zinvol

Alles wat ik besteld had was binnen 1 dag geleverd en zo draag ik ook nog iets bij aan het milieu

Goede producten, vlotte levering.

Ik verwachte een lange levertijd, maar vlotte levering.

Wat een leuke acties. Ben er erg blij mee, kan juist meer doen voor het milieu en vor mijn energie

Goed product

Mooi deze actie

Snel

Snel en overduidelijke webshop

Goede producten en snelle levering

Goede producten die snel werden geleverd

Goed product

Alles volgens beschrijving.

Snelle en keurige afhandeljng

Besteld en de volgende dag al in huis

Goede producten Helaas had ik zelf de verkeerde lampen besteld

Goede producten

Goede producten voor een nette prijs

Isarweg 10

1043AK Amsterdam