ok but far from perfect

Ordered LED e27 bulbs. The quality of dimmable bulbs doesn't allow me to use them. Wanted to replace my phillips LEDs for brighter ones. Once installed 3 pcs in one lamp I noticed the light in the lamp as well as in other lamps started blinking randomly. Had to remove them and placed old phillips.

Het pakket kwam vrij snel,geen oponthoud.

Zou niet weten wat ik hierover zou moeten schrijven.

Snel en zoals beloofd

Van de gemeente kregen wij een tegoedbon om energiebesparende artikelen te kopen bij de bespaarshop. Dit werd zeer snel geleverd en werkt zoals beloofd. Prima dus.

helaas, deurdranger na 3x de deur openen al kapot

De funfairgreen deurdranger was na het 3x gebruiken van de deur al zodanig verbogen dat deze niet meer functioneerde. Dan is 4,95 weggegooid.

Slecht

Er is wat bezogd wat niet besteld is.

Eerstekeer

mm

Duidelijke bestelprocedure en snelle levering

De website en bestelprocedure is duidelijk. Na de bestelling zijn de producten binnen enkele dagen geleverd. Ook nadat 1 product defect bleek, is zonder al te veel poespas een vervangend product opgestuurd.

Goed initiatief

De Led lampen heb ik met tevredenheid ingezet. Oordeel goed De energie verbruik meter heb ik niet in kunnen zetten, kleine lettertjes zijn niet leesbaar en instructie onduidelijk voor mij

Zeer prettige snelle verwerking van de bestelling

De tijd tussen bestelling en aflevering was opvallend kort

Prima,snel geleverd

Prima kwaliteit

tevreden

ben heel tevreden met de producten en vind het een goed dat de gemeente dit mogelijk maakt

Gemak

Het is het gemak alleen blijven de lampen in een stand by staat en dat is toch niet de bedoeling

Snel geleverd en een leuke aktie van de gemeente

Mooi aanbod ,van de folie merk ik niet het verschil (op mijn verbruikscijfers op mijn Toon) had twee kleine lampen met kleine fitting gevraagd maar kreeg lampen met grote fitting en een hele grote bol lamp, zou niet weten waar ik die voor zou gebruiken. Wel blij met mijn verbruiks meter.

Goed kwaliteit producten en een snelle levering.

Weer een stap naar energiebesparing gezet en klimaat.

Leuk meegenomen de gratis energiebesparing pakket. Weer een stap in de juiste richting voor het klimaat gezet.

Besteld en snel binnen

Fijn dat je gebruik kunt maken van deze producten. Ik had ze besteld en al na twee dagen had ik de levering al binnen. Blij mee!

duur

Je krijgt het maar de prijzen die bij jullie erbij staan , kun je beter na de winkel gaan ,sommige dingen vragen jullie 3 maal het dubbele , schande

Supersnelle levering

Producten zoals omschreven

Slecht

De waterbesparende ringetjes passen bij ons op geen enkele kraan dus hebben we niks aan.

Goed licht in huis!

Heel blij met dit cadeautje. Weer extra ledverlichting kunnen aanschaffen dus extra energiebesparend licht in huis. Echt heel erg bedankt.

Maakt waar war ze zeggen

Snel besteld snel geleverd maar voor deurdrangertjes graag even wat meer tzd info mijn posten zijn te kort om ze direct te kunnen plaatsen moet eerst boren voor ik ze met behulp van schroef kan plaatsen

Snelle service. Duidelijke website

Via gemeente Eindhoven uit kunnen proberen. Duidelijke site. Snel bezorgd. Goede verpakking.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam