fantasties

wat een goed werkende douchekop heb er nu al veel plezier van lekkere harde stralen

Goed en gemakkelijk initiatief voor iedereen.

prima initiatief

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Super dat de gemeente Borne 40 euro beschikbaar stelt voor energie besparende middelen.

Wij zijn zeer content met de financiele bijloop op onze energie en waterbesparende doucheset welke wij hebben gekregen van u. Met een kleine bijbetaling, maar voor dat geld kan ik niet zon set aanschaffen, geweldig!!!!

Goed initiatief

Zinvol

is een goed plan

prima initiatief

een goed product snel ontvangen en al in gebruik

x

Mooie energiebesparende pakketten, volgend jaar weet ik het resultaat.

Kan ik die voor mijn moeder ook bestellen ? Zij woont in een aanleunwoning.

Kieren en naarden

Ik ben er ij mee omdat ik kieren en naarden kan afplakken zodar het minder tocht in mijn huis. En dat helpt echt

Nog steeds niet ontvangen

Waardeloos

Goedkope rommel

Radiator ventilator ontvangen. Ding kost €70, maar je kunt aan alles zien dat het inkoop misschien €5 heeft gekost. Ik ben helemaal voor vrij ondernemerschap maar dit slaat helemaal nergens op. Een 4-tal computerventilatoren aan elkaar gesoldeerd met een magneetcontact. Daarbij is dit product aangeschaft middels een energiesubsidie, dus gemeenschapsgeld. Je gaat je bijna afvragen welke wethouder dit bedrijf de opdracht heeft gegund.

Helemaal top

Heel mijn huis is nu energie arm, een fijn gevoel

Positief

Snelle levering goed product

Erg goed

Verrassend dat goed

Goed!

Fijne producten en snel geleverd

Prima ervaring

Heldere website. Snelle verzending in goede verpakking.

Mooi licht

Mooie warme led verlichting

Geweldig dat jullie dat nog voor niks weggeven in deze tijd

mooi apparaat

Een prachtig initiatief van de gemeente om zo je energie te besparen. Ook een prachtig apparaat, waardoor ik verder ga met verduurzamen van mijn woning.

Goede website mooie duurzame artikelen en snelle levering!

Tevreden

Heel tevreden.Bedankt

nul

Ik heb de spullen niet ontvangen

Ja super en snel bezorgd

Overzichtelijke site en snelle afhandeling.

De site is overzichtelijk, voldoende keus. Makkelijk om te bestellen en een snelle levering. Ben tevreden over de afhandeling.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam