Zeer snelle levering.

Het was een snelle levering en zeer makkelijk om te bestellen.

Erg leuke actie!

Bewustwording is nodig op gebied van duurzaamheid.

Prima actie!

Supersnel in huis! De volgende dag al

Zeer snelle correcte levering

Zeer snelle correcte levering

Goed!

Goede, snelle service en goede producten.

Handig

Ik gebruik op dit moment alleen nog de bespaarlampen. De tijdsklok e.d. Nog niet. Die ga ik gebruiken in m,n nieuwe huis.

Snel en netjes geleverd. Mooie lampen, geven een prachtig sfeervol licht.

Goede hulp om energie te besparen

Ben er blij mee een begin voor energie zuinig sommige dingen hadden we al .maar het is een mooi e energie zuinig gebaar.

Snelle levering.

Het bestellen en leveren van het product was makkelijk en snel geleverd.

Super;

Duidelijke site, vlotte levering

Duidelijke site, veel keus en vlotte levering

Netjes geleverd!!

Overzichtelijke webshop! Fijn winkelen

Producten zijn handig opgedeeld in categorieën. Informatie is volledig. Check-out proces gaat snel.

Super snel geleverd

Goed initiatief

Inmiddels zijn alle gloeilampen vervangen

Snelle levering, goede box.

Goed geregeld. Geen op en/ of aanmerkingen.

Ruim assortiment

We hebben e en ruime keuze kunnen maken aan energiebesparing. Hopen nu dat het gaat werken. De ventilator op de kachel/cv werkt super

Goede energie zuinige producten

geweldig

mooi dat je voordelig in kon kopen

Heel blij mee

Blij mee en het was er snel

Al in gebruik!!

Vlotte bezorging en ben heel tevreden met de producten.

zeer snel geleverd nadat we de bestelling hadden afgerond. inmiddels vele producten al in gebruik.

Mooie lampen, mooi initiatief

Ik vind het leuk om te zien dat de overheid meedenkt met de bijdrage in een groenere samenleving en dit gratis aanbied aan de inwoners van Eindhoven. Ze hebben een hippe, ouderwetse look in een nieuw en zuinig jasje. Top.

Supersnelle levering!

Een energiemonitor besteld. Levering was zeer snel en aansluiten een fluitje van een cent. Beter inzicht in energieverbruik!

Isarweg 10

1043AK Amsterdam