je hebt er nike net aan

De producten die er in zitten is meestal al bij een normaal huis geplaatst. je hebt er net niks aan.. Heb meer niet gebruikt dan wel

Ik ben heel blij dat ik er gebruik van kon maken.

Tot nu toe heb ik nog te weinig gestookt om het effect te hebben gemerkt. Ongetwijfeld zal dat van de winter zeker zo zijn.

Goed geholpen

Super actie

Ik ben er erg blij mee !

Op deze manier kunnen we kosten besparen, fijn om zo gestimuleerd te worden om zuinig om te gaan met energie.

Dit is -in mijn ogen- een beperkte stimulans om energie te besparen.

De box werkt goed: niets mis mee. De reden dat ik slechts matig positief ben is de volgende: diverse subsidieregelingen in de afgelopen jaren worden pas toegepast bij minstens twee energiebesparende maatregelen. Oók bij mensen die al heel veel gedaan hebben. En die dus niet de noodzaak voelen (of de financiën daar niet voor hebben) om van die subsidie op dat moment te profiteren. Ik heb Winst uit je Woning daar eerder op gewezen, net als de Gemeente Zaanstad, maar niemand doet daar wat mee. Het voelt als "een straf op goed gedrag"

Geweldig service

Heel snel geleverd. En de producten zijn heel fijn om te gebruiken. Ben er super blij mee.

Netjes

Prima levering wel wat prijzig douchekop 99 euro. Had wel wat beter kwaliteit verwacht. Maar met 70 korting van de Gemeente is het een goed product. mooie duidelijke website en perfect geleverd. Zal zeker weer kopen hier.

Ziet er keurig en bruikbaar uit!

Gekozen producten zijn goed bruikbaar en zullen mee helpen aan een verlaging van energieverbruik

Had een box met lampen. Helaas alleen grote fitting. Zelf niet goed opgelet.

Het pakket was snel verzonden alleen op verkeerd adres geleverd.

Handig en makkelijk

Ik gebruik de middelen die ik heb ontvangen om energie te besparen

op de site was niet duidelijk hoe of wat ik kon bestellen zonder bijbetaling

door het vorige heb ik iemand anders het voor mij laten doen en dat is uiteindelijk gelukt

ik ben blij met mijn douche kop

Eerlijk

Fijn dat er aandacht is voor besparing

goeie producten, snelle verzending

Besteld en snel ontvangen

Conform bestelling

Nuttige goederen besteld die ik gelijk heb toegepast.

Fijne actie van de gemeente

Goede spullen, gratis. Website niet helemaal duidelijk. Bezorging iets traag en geen informatie over leveringsdatum. Maar spullen zijn uiteindelijk in orde geleverd.

Nog niet in gebruik

Snelle levering. Afhandeling klacht matig.

De levering was supersnel. De reactietijd op een klacht was goed. De afhandeling niet.

Ik ben heel blij

Snelle levering goede producten

Na bestelling de volgende dag de led lampen en nachtlamp reeds binnen. Zeer tevreden over de producten.

Handige box

Isarweg 10