Dankbaar

Heel goede actie. Enige nadeel vond ik dat er geen stekkers aan de stroomdraden zat.

Goede zaak om bewust om te gaan met energie

Apparaat aangeschaft voor onder de radiatoren werkt prima om te besparen

Geweldig mooie lampen .

Fijn om deze lampen gratis te mogen krijgen we zijn er erg blij mee .

Tochtstrip bij de deur, TOP!!!! waterbesparende douchekop,TOP!!!! tochtstrip onder de deuren, TOP!!!!! ik kan gewoon niet anders zeggen

Super mooi gebaar!

Super mooi en goed gebaar om te gaan besparen, om te kijken wat het milieu kan ondersteunen

Snel geleverd, juiste bestelling, maar onduidelijk retourbeleid

Producten besteld via coupon van de gemeente Eindhoven. Lampen zijn echter te fel. Nergens staat beschreven of en hoe het retour kan. Ik denk dan veel mensen producten bestellen die hierdoor uiteindelijk in de kast ergens belanden. Zonde!

Goede kwaliteit en snelle bezorging!

Zeer tevreden met alle geleverde produkten!

Met een kleine bijbetaling spullen kunnen aanschaffen

Super !!!

Heel blij met de artikelen en ze zijn meteen in gebruik genomen .

Erg leuke actie

Goede ervaring, mooie producten en snel geleverd!

grote verassing

hele leuke verrassing

Super service

Ruime keuze en snelle levering. Hele fijne webwinkel

Goede producten

Goede kwalitatieve producten ontvangen. En snel geleverd

Leuk afwisselend pakket, miste allleen de radiator sleutel

Ik vind het een leuk pakket . Mis alleen de radiator sleutel . Maar verder prima pakket , ook meteen ermee aan de slag gegaan

De lampen kwamen goed van pas. De douchekop is niet verstelbaar. Jammer dat er niet meer gebruik gemaakt kan worden van de €70,=actie door meerdere mensen.

Goede producten

Overzichtelijke site, waarbij je weet welke materialen te gebruiken om te besparen.

Snel

Binnen korte tijd produkt ontvangen

Goed en snelle levering.

Geachte medewerker, ik vindt deze actie zonder meer geweldig. Mensen zoals wij maar ik hoop ook andere waarderen het. Zeker nu in deze tijd, en wij zijn blij met de medewerking van iedereen wat voor bedrijf ook.

Super snel en goed.

Daar is alles mee gezegd meer is niet nodig.

Tevreden

Goed bezig

Snelle en correcte afhandeling

Precies wat we nodig hadden en we tegenaan hikten vanwege de prijs. Hier het juiste gevonden tegen een redelijke orijs en goede kwaliteit.

Goed idee

Ik ben erg blij mee, Bedankt Mvg. Younes

Product omschrijving kan beter

Buiten lamp mooi Plafondlamp valt tegen. Omschrijving had beter gekund.

zeer snelle levering

heel tevreden

Alle beetjes helpen

Douche kop prima ,naar de waterbesparende kraan onderdelen zijn niet zo'n succes.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam