oke

ben er gewoon tevreden mee

Goede producten en snelle levering

vooral voor lampen een ruim assortiment

Prima Spullen

Goede Site, eenvoudig te bestellen en vlug in huis.

Mijn bestelling is zoekt geraakt en nooit aangekomen, heeft men toch opnieuw het pakket verstuurt. Prima service.

Alles prima geregeld

Doen

Snelle service en goede producten

Prettige manier van bezuinigen

Fijne manier om gebruik te maken van het rrew.

Prima materiaal

Kan nu alle apparaten automatisch aan en uit zetten dat bespaard ook weer.

Bestelling binnen gehad, blij mee

mooie opsteker net wanneer energie duurder wordt.

Ik heb jullie assortiment gezien en deze is ruim voldoende.

Prima artikel

Blij met de nieuwe douchekop. Ik hoop dat het water bespaart.

Goede aktie

Mooie aanzet tot een betere en schonere wereld.

Excellent

Prima communicatie omtrent te verzenden pakket, artikelen uitstekend verpakt en afgeleverd volgens afspraak

Keurig

Bestelling snel binnen gekregen!

Goede producten

Snel geleverd en ik kon direct aan de slag. Een goed(kop)emanier om met besparingen te beginnen.

Werkt nog niet optimaal omdat de kachel nog niet veel brand!

Heel blij met deze box

Divers en zeer nuttig!

We hebben er veel aan. Het zijn veel dingen die we normaal niet zo snel zouden kopen

Snelle levering en voldoende keus.

Energiebespaarshop heeft een ruime keus zodat iedereen wel iets zal vinden. Levering supersnel. Bij mij was een artikel stuk, kon het meteen omruilen. Top!

Ben heel blij met me led lampen

De lampen branden heel mooi, geven een warm licht

Supersnel binnen en meteen in gebruik genomen

4 drangertjes en een dimmer besteld. Binnen 2 dagen thuisbezorgd. Vooral de “dure” dimmer was een drempel om aan te schaffen, maar door deze prachtige actie toch binnen bereik.

Verrast

Eerst verrast door de aanbieding, daarna door de snelle levering. Bedankt!

Snelle en correcte afhandeling

Prima online shop met een enigszins beperkt assortiment.

Ik ben er heel blijf

Ik heb goed licht en het bespaart

Snelle service uitstekende kwaliteit

Goede producten die doen waarvoor ze bedoelt zijn. Na bestellen al direct een dag later in huis. Perfect dus!

Isarweg 10

1043AK Amsterdam