Kan het meeste zelf bevestigen

Mooi meegenomen is dat je met een kleine verandering, zoveel kan besparen.

veel keus in de webshop, snelle levering

het werkt naar behoren

Ben er blij mee

snel antwoorden op gestelde vragen

Ik had wat vragen over de Trio p1 Energiedisplay. Die werden zowel telefonisch als daarna per email snel en goed beantwoord

Weinig intuitieve site, lange levering

Zoekfunctie is niet zo intuitief en de levertijd is vrij lang. Product verder voldoet prima.

prima bruikbare middelen

ik heb al een paar producten in gebruik genomen.

slecht

de douche spaarkop die ook lucht erbij gebruikt,zorgt ervoor dat ik de temperatuur van het water moet verhogen.Vind ik dus geen goed product.

Miskoop?

Via de gemeente kon een keuze gemaakt worden uit een aantal producten. Wij kozen voor de doucheset. Echter door de gaatjes wordt zoveel water naar buiten gespoten dat we ons afvragen of het voorgestelde resultaat wel wordt gehaald en of dit nu wel de bedoeling is. Nu zult u zeggen dat de water druk te laag is of iets dergelijks maar je zou mogen verwachten dat met een dergelijke actie een deugdelijk product in dit geval een product wordt aangeboden waarvoor de juiste waterdruk aanwezig is.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Grote keuze

Nu maar hopen dat onze rekeningen niet al te hoog worden.

Daar ben ik heel blij mee. Nu maar hopen dat onze rekeningen niet al te hoog worden.

Alles bruikbaar

Heb al veel in gebruik

kan gelukkig wat meer doen ,met het bezuinigen van de energie,

perfecte service, ook met het snel leveren, ga zo door :

Snel besteld makkelijk in gebruik genomen en werkt geweldig

pakket is voor mij niet bruikbaar

Heb het pakket besteld maar heb er niet veel aan omdat ik een nieuwe voordeur heb met borstel en raamfolie is ook niet nodig i v m dubbel glas. eigenlijk is alleen de radiator folie bruikbaar, misschien kan ik het pakket nog ruilen voor spaarlampen . Vriendelijken groet H Bloemers

Super mooi pakket

We zijn blij met het bespaarpakket. En inmiddels ook in gebruik.

Supersnel

De goederen zijn supersnel bezorgd! De bestelling hangt prachtig aan mijn plafond!

Ik had het heel snel al binnen

Heel blij mee. Ook heel erg promoot bij familie , vrienden.

Veel keuze om energie te besparen

Er is voldoende keuze over duurzame producten.

Top goed product en netjes verpakt

Radiator ventilator besteld met bespaar bon van de gemeente. Kan echt merken dat de warmte sneller verdeelt word door huis, dus minder lang aan het stoken. Was ook netjes verpakt en snel verzonden.

Geweldige donatie van de overheid voor een beter milieu

De bijna volledig gratis bestelling was snel bezorgd. Het pakket was compleet.

Heel blij!

Heel blij met de lampen en kraam besparing

veel ste duur

Als dit niet gesubsidieerd was had ik dat never nooit niet gekocht

Snelle vriendelijke service

De 5e ster ontbreekt, omdat 1 artikel ontbrak bij aflevering. Dit artikel is na melden, alsnog nagestuurd. Dus hierom toch 4 verdiende sterren.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam