Goed en snel geleverd

Zie boven

overzichtelijke site met prima producten

alles wat ik zou zou verwachten was prima geregeld en het werd super snel verstuurd. top!

Super snelle service 4

Super snelle service

Snelle levering producten niet zo scherp geprijsd

Zie boven

alles wel duur

ik vindt alles wel duur als je het gewoon zou moeten aanschaffen, duurder dan gewoon in de winkel

Correct en snel

Alle artikelen zijn in goede orde en redelijk snel geleverd. Beschrijvingen van de artikelen zijn juist en volledig.

Gemeente medewerker die met je mee denkt!!!!!

Was al eens bij de energiebesparingen locatie van de gemeente geweest maar kwam er toen zonder resultaat weer vandaan. Deze maal zat er een medewerker die heel enthousiast zijn verhaal deed over het hoe en waarom te besparen op energie verbruik. Uiteindelijk ging ik weg met de belofte dat ik via de mail een code zou krijgen waarmee ik mijn wens kon doen uitkomen. Aldus geschiede: folie voor achter mijn radiatoren en een tochtvrije brievenbus afsluiter. Ben een zeer tevreden mens.

Oké

Geen problemen tegen gekomen bij bestellen en de bezorging.

Groot aanbod snelle levering

Groot aanbod aan producten. Makkelijke webshop en snelle levering. Goede producten en makkelijk te plaatsen.

100%tevreden

alles goed

Supersnel geleverd

Topproducten en snel geleverd

De lamp van Avox deugt niet, verder oke!

De LED-lamp van AvoX is niet te gebruiken. Bij het inschakelen gaat ze eerst aan, dan pauze, dan drie maal fel knipperen, dan pauze en dan aan! De beschrijving zegt niets.

Fijn zo'n pakket met besparende artikelen.

Heb al veel lampen vervangen voor ledlampen en snoeren met aan-en uitschakelaars. Jammer dat er maar een 60 watt lamp in zit. De kleinere zijn niet echt geschikt voor groter ruimtes.

Goede keus, snel besteld en geleverd

Uiteindelijk mijn keuze gemaakt, besteld en heel snel ontvangen. Prima geregeld!

Goed dat mijn gemeente hier aan deel neemt

Besparen is altijd fijn

Is goed

Moet nog ervaaren

Keuze was groot, producten naar wens

goed en snel gelverd

Betsteld en snel geleverd met goeie producten.

wat een geweldige actie, heel hartelijk brdankt

ben heel blij met de lampen set, was zelf ook al overgestapt op led

Ib benzeer tevreden

Uitstekend geregeld

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Geweldig idee.

Fijn als je gemeente en verhuurder op deze manier samenwerken.

Super blij mee

De lampjes branden mooi en de rekening hopelijk naar beneden

bruikbaar

handig en bruikbaar