een geweldige ervaring met energiebespaarshop.

Zeer tevreden de leidingen op zolder zijn nu geisoleerd de nieuwe wasmachine komt ook aankomende week alleen de box aan de radiator met ventilatoren zodat de warmte de kamer in blaast is er nog niet, Mvg, Alwies

Heel blij met de box

Kon genoeg keuze maken

Mooi pakket

Het was spannend wat er in zou zitten en we waren blij verrast, wel wat weinig uitleg over hue iets te gebruiken bv de vensterbank folie.

simpel snel en makkelijk

snelle levering en makkelijkue site om mee om te gaan

Eenvoudig bestellen, snel bezorgd

Ten eerste; mooi om dit te ontvangen van mijn werkgever en juist in deze tijd. Ik ben niet zo’n held met digi dingen maar dit ging heel makkelijk en overzichtelijk en blij met de actie.

Hele vriendelijke hulp en snelle service

goede kwaliteit

snel en goed geregeld

Goed spul en heel snelle levering

Tevreden ,

Ik ben blij,

weer prima geholpen door Energiebespaarshop

Onlangs bij Energiebespaarshop P1-meter aangeschaft om aan te sluiten op de slimme meter om stroom- en gasverbruik te monitoren. Snel en goed geregeld, was alleen jammer dat ze geen bijpassende voeding konden leveren omdat ik deze nodig had ivm oude meter. Deze dus elders moeten regelen. Prima en snelle communicatie!

Voor het eerst jij hun besteld vlotte levering

Zeer attent en nuttig kado

Ik wilde dit zelf al gaan aanschaffen

Geweldig!!!!!!!

Super geweldig heel blij mee goede adviezen ook

snel en mooie producten

Alles verliep snel en netjes verpakt

Zeer snel ontvangen. Makkelijk te bestellen. Het product is prima

Zeer snel ontvangen. Makkelijk te bestellen. Het product is prima

top

top

Overzichtelijk en ook tijdbesparend

Makkelijk bestellen en supersnel in huis.

Na een kapotte lamp binnen hebben gekregen. Had ik dit gelijk gemaild en na 2 dagen werd gelijk een nieuwe opgestuurd heel erg netjes.

Goed geregeld

Prettig

Duidelijkheid vanuit de brief, de verzending. Veel keuze

Snel en efficient

Snel verstuurd makkelijk bestellen

Ik ben heel dankbaar .

Ik ben heel tevreden.

Goede en snelle bezorging

Mijn bestelde artikelen waren snel en correct afgeleverd.

Goede ervaring

Heb alles in gebruik was netjes op tijd nu wachten op de winter maar ik ben voorbereid

Werkt

Isarweg 10