Geweldig Want besparen wil toch iedereen.

Snelle levering en goed product

Fijn product, en snel geleverd.

Energie.

Erg goed geholpen door het energiemaatje hiervoor dank

Alles werd gemonteerd fyn.

snelle correcte levering en, na defect product, goed afhandeling klacht en levering vervaging

Ben blij met de uitleg en de lampen de douchekop geeft een klein straal maar ik denk dat ik daar aan moet wennen

Goede en snelle service.

Toen de adviseur kwam heeft ze het besteld en nog geen 3 dagen later had ik het al in huis. Snelle levering hoor.

Snel geleverd en netjes verpakt

Snel en netjes

Zo blij ermee

Ik ben er heel blij mee,omdat ik als,minima,ook mijn hius kan laten isoleren.. Ik let er zelf zeker op,om weinig energie te gebruiken,maar zat weleens echt in de kou.. Door wat jullie hebben gedaan,heb ik het gevoel,dat het niet meer nodig is om in de kou te zitten!! Hartelijk dank.

Zeer mooie producten tegen lage prijzen.

Een minpuntje is dat ik met twee kortingsbonnen helaas één pakket naar het adres van mijn vriend moest bestellen omdat het niet mogelijk was om nog een pakket naar hetzelfde adres te bestellen.

Super goed geholpen

Ik had iets besteld en dar was toch niet wat ik wilde, heb contact gehad en super goed opgelost..

De ervaring was prettig.

Ik ben blij met wat ik uit heb kunnen kiezen voor het ruime budget wat is aangeboden.

Alles goe geregeld

Goede communicatie, producten en bezorging.

Het was een fijne ervaring

Heel fijn dat ik nu weet hoe ik nog zuiniger met gas en elektra kan zijn. Alleen had meneer aangegeven dat mijn was machine ,7jaar oud,wel veel energie gebruikt. Daar heb ik verder niets over gehoord.

Ledlampen. Moet.dikke fittingen zijn.

Verder zijn we tevreden alleen de lampen passen niet.

Zeer goed advies gehad!

Ik ga de gekregen artikelen zeker gebruiken ! Ik heb een P1 meter gekocht, misschien een goed idee dit ook in het assortiment op te nemen?

Prima waterbesparende douche kop en toch comfortabel!

Ik gebruik het product nog te kort om het besparingseffect te kunnen beoordelen, maar als ik een lege emmer vul duurt dat aanmerkelijk langer dan voorheen..

Heel blij

Ik ben blij met de produckten. Ik heb ze inmiddels in gebruik

Uitstekend service

Heel blij mee en heb er direct gebruik van gemaakt. De radiator ventlatoren krijg ik nog hulp van schoonzoon. Komt goed

Tevreden

Prima materiaal

Netjes

Uitstekende service

Alles was netjes verzorgd en de artikelen waren allemaal heel erg goed. Heb er veel plezier van.

Fijn

Fijn contact en niet betuttelend.

Ben er blij mee.

Alles is nog niet gebracht

Isarweg 10

1043AK Amsterdam