Helemaal top

Snel binnen gekregen

Heel snel geleverd

leuk

Leuke producten voor een redelijke prijs

Niks mis mee

Duidelijk,snel geholpen en snel geleverd

blij

reuze blij met alles en snelle levering.

Goed!

Ben erg blij met mijn pakket, levering duurde wel iets langer dan verwacht helaas.

top

word keurig geholpen en bestelling netjes verpakt bezorgt.

Fantastisch dat ik dit mocht bestellen

Super bedankt

Snel geleverd, netjes ingepakt

Nuttig en leerzaam

Erg fijn voor mensen met een klein budget zoals ik die voor hoge kosten komen te staan . Er kwam een vriendelijke dame die de tijd voor me nam en alles goed doornam en ook ruimte gaf voor mijn vragen . Ik heb ook nuttige tips gekregen.

Handige producten

Mooi assortiment om energie te besparen

Goed geregeld!

Duidelijke website, mooie producten ( we hebben de energiebespaarbox M besteld) en goede communicatie van bestellen tot bezorgen.

Het is mooi om een cadeau te ontvangen waar je iets aan hebt

Zou vaker mogen een mooie verrassing

Snelle levering en goede producten.

Het enige nadeel was dat mijn naam in het systeem bleef steken en ik berichten kreeg voor levering bestemd voor andere klant. Producten zijn uitstekend.

Snel bezorgt.

Klasse actie

Snel

Duidelijk omschreven, snel geleverd,top

geweldig

alleen heel vreemd amstelveen voor 60 euro en aalsmeer 80 euro

Vriendelijke mensen die je te woord staan

Door dat ik het zelf verkeerd deed dat je erg goed geholpen ben

Goede ervaring

Enige minpunt: niet alle producten zijn beschikbaar. Grotere voorraad aanhouden

Goede producten

Makkelijk te bestellen, netjes en snel geleverd.

Slechte webshop, heeft niks op voorraad

De hoofdproducten die je wil hebben, zijn er niet en een maand later nog steeds niet. Daarnaast heb ik de indruk dat ze nogal aan de prijs zijn met bepaalde items. En ik ben het ook niet eens met hun eigen omschrijving dat ze het grootste assortiment bieden, want het is maar een beperkte selectie.

Mooie selectie lampen

Helaas was een lamp kapot, de rest was prima.

De speedcomfort Radiatorventilatoren werken perfect!

De speedcomfort Radiatorventilatoren werken perfect! Levering liep snel en soepel.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam