gratis functionele kado's

Verrassend en veel keuze mogelijkheden

Geweldig actie

Helemaal blij mee

Bedankt voor de fijne producten!

Beetje moeilijk ombestelling te doen met voucher

Heel blij mee had alleen vergeten de tocht srippen maar dat kon ook niet. E meer zat er aan me tax hoop dat het mischien nog een keer komt gratis. Maar bedankt voor de gratis producten super

teleurstelling na aanvankelijk enthousiasme

Na een uitstekend en veelbelovend intake-gesprek was de uitwerking nogal teleurstellend. De enige actie die daadwerkelijk kon worden uitgevoerd was het aanbrengen van een tochtstrip. Dat was op zich geen probleem aangezien we zelf redelijk handig zijn, maar dat zal voor niet iedereen het geval zijn. Problematisch vond ik het dat bleek dat de deur de hele middag en avond open bleek te hebben gestaan omdat deze niet meer sloot nadat de strip was aangebracht! Behalve niet erg energievriendelijk daarnaast ook gevaarlijk in hartje Amsterdam! De enige manier om de deur weer sluitend te krijgen was het verwijderen van de strip. Ik waardeer de goede bedoelingen, maar dit lijkt me zo ronduit verspilling van middelen! Ik hoop dat jullie kwaliteitscontrole in gaan stellen want zo slaat het nergens op wat jullie doen en doen jullie meer kwaad dan goed wat vast niet de bedoeling zal zijn.

een snelle en correcte levering

product voldoet meer dan volledig aan mijn verwachting

Ik kocht radiatorventilatoren

Snelle en goede service

Er zaten energiebesparende producten in die ik goed hebt gebruikt. Netjes verpakt en duidelijke omschrijvong erbij. Top!

Ingewikkelde energie meter

Het instellen is wel erg veel

Voldoet

De tocht strippen doen het goed. En de isolatie achter de radiators ook. Meer circulatie in de woonkamer van warme lucht.

Prima folie

Makkelijk aan te brengen

Heel goed!

Zeer goed.

Beter voorbereid op de winter

De voucher kon ik in de eerste ronde niet inwisselen omdat ik er te lang mee had gewacht. Fijn dat het nu met de tweede ronde wel is gelukt. Mooie actie voor bewustzijn en eerste basis stappen naar verduurzaming!

snel geleverd, goede prijs

goede prijzen en snel geleverd

Prima verzorgd!

Producten die ik goed kan gebruiken.

Mooi vorm gegeven maar of het echt gaat. Helpen moeten we nog zien

Ik had voor mevr. Stegeman de spullen besteld.

Ze was er blij verrast mee wist niet van de actie en zal het gebruiken.

Blij

Prima verzorging, levering liep goed

Snel geleverd goed verzorgd

Alles mooie producten en snel bezorgd

Mooi aanbod van energiebesparende artikelen en snelle levering.

Ik werd getipt door een kennis dat je energiebesparende artikelen kon bestellen via een website. Dit heb ik dan ook meteen gedaan. We zijn er super blij mee. Nogmaals bedankt!

Een leuk initiatief

Ik vond de hele uitleg en procedure niet zo duidelijk, maar na wat telefonisch contact ging dat goed. De fysieke pas kreeg ik niet, maar uiteindelijk kreeg ik een code, waar ik online mee kon bestellen . Door de actie zijn we bewuster geworden en daardoor zeker wat lampen vervangen. Je gaat door de actie extra opletten en dat zie je gelijk terug in het verbruik. Dus wij waren blij met de actie!!

Producten snel en goed ontvangen, geïnstalleerd/gemonteerd. Werkt prima.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam