Slecht

Doordat we niet gebruik mochten maken van de site energiebespaarshop.nl, zoals in eerste instantie werd aangegeven, maar van de site subsidie.Energiebespaarshop.nl kon ik niet uit alle producten kiezen. De infraroodpanelen waren bijvoorbeeld op de nieuwe site niet te vinden. Ik had daar graag, met bijbetaling, voor gekozen. Ik heb dit aangegeven aan Deltawind, maar die kwamen er na contact met jullie opgenomen te hebben ook niet uit. Zeer slechte zaak.

Website is makkelijk ben er meteen mee aan de slag gegaan. alles keurig verpakt afgeleverd

Heel mooi

En zeer snel ontvangen en ik ben er blij mee

Opntijd geleverd

Alles compleet in een keer ontvangen.

verpakking voorzichtiger

alles ontvangen in een zeer grote doos zonder bescherming, er stond geen breekbaar op ... en zonder de deurdranger... verder ben ik dik tevreden

Niet zo netjes.

Op zich leuk om wat artikelen te mogen uitkiezen en ontvangen van de speciale cadeaubon. Maar in 2 van de 3 tochtstrips voor de deur zit een deuk. Die deuken krijg je er echt niet uit. Hierdoor blijven 2 tochtstrips niet goed plakken aan de deur. Een doosje met tochtstrip voor het raam was opengescheurd. Zelfs de doos waarin alles werd bezorgd, was op verschillende plekken gescheurd. 1 tochtstrip stak dan ook gewoon uit de doos. Het was een slordig pakket. Maar omdat het gratis is, heb ik het maar zo gelaten.

Fijn om dit te krijgen

Alles geplaatst!

moeilijk met te communiceren !

ik heb steeklampjes gekregen die niet voldoen, het schijnt iets met de trafo te maken hebben, ik heb het bedrijf geïnformeerd maar dat is moeizaam, ik had hun een mail gestuurd met een filmpje zodat ze konden zien wat er precies aan de hand was en de pakbon, maar dat alles konden zij niet binnen halen en verdere communicatie is moeilijk, op mijn vraag heb ik in eerste instantie antwoord gekregen op de volgende mail heb ik geen reactie meer gekregen, jammer maar hier hoef ik niets meer van.

goede en snellere levering

degelijke spullen

Bestelling prima afgehandeld

De levering heeft heel secuur plaatsgevonden maar helaas een breuk en die is na melding door mij zeer snel nageleverd, Top!!!!!

Lampen perfect doch kop bevalt niet maakt veel lawaai jammer

Top producten en snel geleverd

Producten besteld en na twee dagen al in huis Radiatorventilatoren en folie werken perfect.

Ruime keuze aan energie besparende producten.

Bezuiniging snel binnen handbereik

Na keuze uit het uitgebreide assortiment volgde redelijk snelle levering van prima zuinige lichtbronnen

Snelle , correcte levering !

Ben zeer tevreden over zowel bestelproces, levering en kwaliteit producten !

Geweldig aanbod. We maken deze week gebruik van de energiebesparende producten. Door ziekte zijn we er nog niet aan toe gekomen. Hartelijk dank !

Toppers!!!

Super goed geregeld allemaal, ben zéér blij met de spulletjes!

Prima geregeld

Zoals besteld, alle producten ontvangen.

geleverd binnen een week

Verkeerde pakket ontvangen

Pakket ontvangen met inhoud die ik niet besteld had. E-mail hierover gestuurd, maar nog steeds geen oplossing. Meerdere keren uitgelegd maar werd niet begrepen.

Nog niet in gebruik, maar wel blij mee

Ik heb de LED lampen als voorraad aangeschaft. Wel handig als een van de oude lampen het begeeft op een tijdstip dat jen niet naar de winkel kunt om een nieuwe te halen.

Erg tevreden

Ben erg tevreden met mijn producten

acuraad

goede en verzorgde pakken met materiaal, snelle levering

Super goed en eenvoudig geregeld!

... maar wat ik minder vind zijn de elektrische componenten welke voor mij een hoog "alibaba" gehalte hebben en daarmee twijfel aan de veiligheid.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam