Goede actie. Dit helpt echt

Wat een actie en snelle levering

Super!!

Super mooi Aanbod heb alleen per ongeluk grote fittingen genomen ipv kleine fittingen

Gewoon top

Er zouden meer van dit soort initiatieven moeten komen we moeten met zijn alle aan gas en elektriciteit denken kosten zijn al hoog genoeg

Goed en makkelijk

Was makkelijk wat te bestellen en van alles wat ik besteld heb al gebruik gemaakt .

helemaal goed

goed spullen om te besparen

Kan nog een extra stapje doen.

Alle kleine beetjes helpen in ieder geval. Nu tijd voor de overheid ( en de wereld) om ook grote stappen te zetten !

Super fijne producten

Fijne producten en genoeg keuze

Uitstekend wat een verrassing

Geweldig een kado

Goede service, snel geleverd

Uit een serie van 5 lampen was er één kapot. Bij een andere lamp werkte de dimmer niet goed. Ik heb een email gestuurd en binnen een week had ik prima nieuwe goed werkende lampen!

Prima verras doos

Snel geleverd alleen bezorging was pet hadden ze in de hal beneden gezet.

Slecht

2 okt wat besteld leveringsproblemen. Ok dat kan kon 1 a 2 weken duren. Na 2 weken nog niks weer een mail gekregen nog steeds leveringsproblemen ok gaf nog een x voordeel van de twijfel. Vorige week gebeld gemaild en per messenger bericht gestuurd geen enkele antwoord terug. Vanmorgen weer gebeld word je in de wacht gezet en daarna verbinding verbroken. Ik wacht dus nog steeds op mijn bestelling en bericht van hun kant.

Super setje

Mooie grote douchekop en natuurlijk blij dat het 50% water bespaart

Ik ben er heel blij mee

Lampen meteen in gebruik genomen

Kleine lampen voor badkamer paste niet pennetje is te smal heb een dikkere pen nodig, zaterdag retour gestuurd hoop dat ze omgeruild worden.

Snel en effectief

Snelle levering van mijn bestelling. Blij met mijn nieuwe waterbesparende douche, je merkt geen verschil tijdens het douchen en het zal zeker water besparen.

Prima geregeld en snel

Alles in gebruik, levering was snel

Handig

Handige producten, die op moment erg van pas komen. Alles is geïnstalleerd. Super fijn dat dit mogelijk werd gemaakt

Kwam snel binnen en het is makkelijk aantebrengen

Makkelijk besteld en snel in huis

Toegankelijk site en overzichtelijk. Snelle en correcte levering

Of ik blij ben met de ontvangen producten? Ik heb nog helemaal niks ontvangen!

Kan er geen track and tracé naar me worden toegestuurd ter indicatie waar mijn bestelling van 75 euro blijft?!

Prima service!

Fijne spullen om energiezuiniger te leven en supersnel geleverd.

Ben blij met me besteling

Goed qwalitite ale in gebruik

Isarweg 10

1043AK Amsterdam