Bestellen en ontvangen ging allemaal goed

Zou ik zeker nog eens bij bestellen

Tegenvaller

Als ik het had moeten betalen had ik het zeer zeker niet gekocht .

Opvallend goed

Super snelle verzending en goede producten

Snelle levering. Beperkte uitleg.

Had graag eat meer gebruiksaanwijzing info gezien bij ventilatoren.

Blij mee. Keurig op tijd ontvangen.

Prima.

Super blij

Heel blij mee en mooi licht

Goede producten

En heel snel geleverd! Top!

Leuk

Een hele leuke actie om aan mee te doen.

Snel Snelle levering en prima producten

Ik ben tevreden ober deze webshop.

Goede info over produkten en de levering ervan.

Prijs van de producten aardig en snel geleverd

Snel de producten gevonden die ik nodig had. En snelle levering. Helaas is de douche zandloper met zuignap al een paar keer gevallen. De zuignap voldoet niet. Had het tegeltje voor de zekerheid met een glaskrabber behandeld voor een glad oppervlak en de zuignap nat aangebracht, volgens beschrijving. Jammer. Over de andere producten die ik bestelde ben ik tevreden.

Superblij

Ik ben super blij alles netjes verpakt en afgeleverd blij dat het weer scheeld in energie kosten alle kleine beetjes helpenheel vriendelijk bedankt

Mooie actie,,

Goede campagne naar de burgers,, Zeer bruikbaar en welkom,

Tevreden

Goeie keuze,en een snelle levering

Goed geregeld allemaal van a tot z.

Zie ervaring

Uiterst tevreden

Overal experience is goed

Lastig om online te komen, is pas na lang zoeken gelukt. Genoeg producten om uit te kiezen

Lang wachten

Ik heb de lampen gekozen,maar had het fijn gevonden als mij verteld was dat je er iets bij moet kopen om te dimmen. Had ze anders niet genomen , want ik heb al een afstandsbediening voor mijn schremerlampen

Helemaal top

Fijn dat ik het goed kan gebruiken en vooral zo’n duren tijd

Top webshop

Heel veel produkten om te besparen,

wat onduidelijke website v.w.b. het bestellen

Vooral ouderen die niet zo digitaal vaardig zijn, hadden moeite met het bestellen

Door het warme weer is de verwarming nog nauwelijks aangeslagen.

Dus nog weinig ervaring. De folie is wel vreselijk moeilijk aan te brengen.

Goed initiatief, uitvoering minder

Ik ben blij met de energie meter, daar om ook dit pakket gekozen. Om dat er ook een tijdklok bij zit was dit pakket boeiend. De rest van het pakket is niet erg interessant Lelijke lampen en de sfeerlampen zijn wel heel minimaal qua lichtopbrengst. Maar blij met de rest zoals gezegd.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam