Super ik had het nog niet

Kan ze goed gebruiken nog bedankt

Met weinig eigen energie veel energie besparen

De folie was goed te plaatsen. Tip: bij het plaatsen van de folie gebruikte ik ook een paar kleine magneetjes om de rol folie op zijn plaats te houden toen ik de folie onder aan de verwarming vastplakte.

Mooie producten die helpen bij energiebesparing

We hebben snel de mooie producten ontvangen die ons helpen bij energiebesparing.

Mooie actie en makkelijk bestelproces

Prima verlopen. Ruime keus op de website. Bestelling ook snel ontvangen.

Hele mooie actie voor iedereen!!

Alles netjes en snel ontvangen

Heel blij mee

Ben echt blij met mijn producten die ik gratis mocht uitzoeken, dankbaar voor.

Super geregeld, bedankt

Makkelijk bestelde snel binnen! Goede actie bedankt

Snel en makkelijk!

Snel en makkelijk!!

Binnen 2 dagen bezorgd en mijn energie verbruik is afgenomen.

Snelle levering en met mooie producten

Wat was ik blij verrast met de spullen in de dozen ben er erg blij mee en hoop dat we er veel profijt van hebben aankomende winter

Snelle service.

Goed verpakt. Heel snel geleverd.

Geen idee. Ik had al LED lampen en heb nu een extra setje

zie hierboven

Ben er erg blij mee.

Het meeste is al in gebruik

Ben blij met de spullen!

Het uitzoeken op de pc ging niet gemakkelijk. Kwam ook op een site waar ik moest betalen… Uiteindelijk is het gelukt.

Echt heel blij mee!

De spullen zijn supper fijn en in gebruik! De spaarlampen voor in de nacht zijn ook geweldig!

Bestellen en snel en netjes afgeleverd.

Alleen had ik een deurdranger die niet na wens was. Ik wist niet hoe dit met omruilen gaat.

Heel tevreden!

Blij met mijn geleverde produkten. Netjes verpakt en snel geleverd.

Het was eerst wel even puzzelen, maar daarna goed te doen.

Door mijn eigen ervaring kan ik nu de mensen nog beter verder helpen die met hun waardebon naar het Infohuis Dedemsvaart komen. Daar werk ik als vrijwilliger.

Kan er niets mee

de brievenbus borstel past niet, De dranger is echt veeelste sterk , is meer voor portiek deuren, en de besparende douchekop is ook niets zet m nu op sterker en warmer omdat je dat duidelijk merkt, dus geen verschil meer maakt.

Fijne producten die ons huis door een super kleine aanpassing wat duurzamer maakt.

Makkelijk aan te brengen en toch weer een stapje naar een nóg duurzamer huis.

De producten helpen om verchil te maken met besparing

Ik heb nog niet alle producten in gebruik, maar vooral de schakelaar waren zeer welkom. Mijn Tv enzovoort staan NIET meer in standby

Ik mis een snoer en Thermostaat

Ik heb een duo ventilator pakket besteld voor mijn 2 kleine radiatoren. Om de tweede ventilator te gebruiken moest ik separaat een net snoer en een Thermostaat bestellen.

makkelijk bestellen en snel geleverd!

het bestellen ging snel en was makkelijk. De levering vd spullen was ook in een korte tijd geregeld.

Makkelijk te bevestigen.

Aankoop energiebesparende producten kostte weinig energie

Overzichtelijke webshop, snelle levering.

Isarweg 10

1043AK Amsterdam