nog niet uitgeproebberd, weer is nog te goed

Maar...ik ben er wel hartstikke blij mee. Reuze bedankt. Zoonlief heeft ze geïnstalleerd.

Goede actie!

Goede actie in deze tijd! Snelle verzending

goede ervaring

Goede kwaliteit. Veel keus. Snelle levering.

Helaas niet alles kunnen aanschaffen. Isolatie voor achter de radiatoren

1e aankoop. Prima geregeld.

Keurig verpakt, bezorgd en prima kwaliteit lampen

Goede ervaring, overzichtelijke site!

Is prima gegaan

Is prima

wat een service!

Wat een fijn pakket ontvangen, vol met led lampen en andere energie bespaar artikelen. snelle en vlotte levering. Alleen de verpakking had wel wat kleiner gemogen, ook besparen hierop zou een idee zijn.

Ongebruikt

Ik heb de kachelventilatoren genomen, ik heb alleen de kachel nog niet aan gehad....

Prima uit leg

En snel geleverd

prima basispakket

Het is een prima basispakket, maar de thermometer is een wat overbodig attribuut.

Top dat dit mogelijk is.

Ben er heel blij mee. Nu lampen besteld en andere dingen. Vorig jaar de tochtstrips en de radiatorfolie. En het helpt echt.

Goed spul

De ventilatoren zijn nog niet gemonteerd, maar het materiaal en de verpakking; het ziet er prima uit.

Dankbaar

Ik ben dankbaar dat ik gratis energiebesparing artikelen mocht bestellen. Wat ik fijner had gevonden was dat als ik zelf de benodigde artikelen kon samenstellen Niet alle artikelen kan ik gebruiken Mogelijk kan ik iemand anders hier blij mee maken Bedankt voor de artikelen welke ik nu in gebruik genomen heb

Heel goed klantenservice

Ik vindt het heel goed .ik heb nog niet goed gebruiken maar ik hoop dat gaat werken in de winter .

Alle kleine beetjes helpen mbt besparing energie, dank!

Het is een aanvulling op onze reeds aangeschafte producten mbt energie zuinig leven.

Fantastisch!

Wat fijn dat deze spullen ter beschikking worden gesteld ben er blij mee

Alles goed ontvangen

Radiator folie, makkelijk te plaatsen met magneet plakband. Hoogte biigeknipt Tochtstrip, mooi dat dit wit was, pastmooi bij de deur

Geweldig initiatief

Alles kunnen gebruiken wat er in de box zat

uitstekend

Heel goed voorgelicht en prima geholpen

snelle en juiste levering

wateen cadeau van de gemeente: zelf energiebesparende producten uitkiezen! de keuze is groot, dus is er voor ieder wat bij. Fantastich!

Snelle reactie en super snel geleverd. Ben er zeker blij mee goeie actie.

Blij dat ik dat zo gratis kon krijgen

Goed verlopen bestelling

Isarweg 10