❤️

Product best quality. Very fast shipping. The handwritten thank you notes touched my heart

Goed en snel verzonden

Heel prettig, mooie site en levering perfect en duurzaam verpakt!

Goed, snel en geen plastic verpakking maar in papier en papieren zak. Persoonlijk geschreven kaartje erbij. Klein cadeautje erbij. Heel tevreden

Een en al positieve bestelling

Voor het eerst besteld op zondag en woensdag al binnen. Als post.nl had meegewerkt zelfs nog een dag eerder. Stevige buitenverpakking en binnenin 2 mooi verpakte pakketjes. Met als verrassing een superhandig blikje met steekmarkeerder. Heel blij mee. Ik ga jullie site vaker bezoeken.

Duidelijk, makkelijk, vriendelijk

Duidelijke website, makkelijk bestellen van een superleuk breiboek. Leuk ingepakt en lief kaartje erbij.

Top! Voor herhaling vatbaar :)

Ruime keuze aan assortiment, snelle verzending (ik had de bestelling de volgende dag al in huis) en zorgvuldig verpakt met een handgeschreven kaartje:) ik ga hier weer bestellen :)

Uitstekende service en kwaliteit

Snelle en correcte levering. Ik bestelde 1 bol en snap dat het verzenden niet gratis is maar de kosten waren bijna net zo veel als de bol haakgaren

Bestellen leveren perfect,wel veel e-mails

Bestellen en leveren perfect. Erg veel e-mails

Geweldige overzichtelijk winkel

Prima geholpen zeer gezellige winkel met mooi voorraad.Een aanrader voor elke breifanaat.

Goede ervaring

Ik vond het boek leuk ingepakt, echt een kado voor mij zelf

Goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Helemaal goed

Heel snelle levering!

Goede service en een fantastische winkel

Ik heb afgelopen zaterdag mijn Katia Flowers Forever opgehaald in de winkel, en ik moet zeggen: het is een walhalla voor creatievelingen die graag met wol aan de slag gaan! Ik vergaap me er altijd aan al het moois en ben blij dat ik altijd zo goed wordt geholpen (zowel offline als online). Bij binnenkomst spotte ik al een verleidelijke garenaanbieding. Gelukkig (!) werd ik gebeld en moest ik snel weer richting huis, anders was ik gegarandeerd met een tas vol garen en een lege portemonnee vertrokken.

Heel fijn!

Snel en accuraat

Echt een super snelle levering! Leuk ingepakt en een leuk kaartje.

Makkelijk bestellen,vlot bezorgd,prima verpakt.In een woord geweldig.

Met zorg en liefde verpakt, en zeer snel ontvangen.

Zie boven.

Gewoon goed

Bestelling online gedaan, alles was duidelijk, snel bezorgd en netjes verpakt.

9-8 besteld, nog steeds niet binnen

Op 9 augustus bestelling gedaan, nog steeds niets binnen, Post NL heeft niet kunnen leveren melden ze, terwijl ik de hele dag aanwezig was. Nu gaat het pakket naar een ophaalpunt, krijg bericht als het daar is. Maar wanneer............ Jammer

snel en goed geleverd… een gezellig kaartje bij de levering ….

Fijne webwinkel die met je meedenkt

Mijn boek niet ontvangen maar contact gehad en stuurde gelijk een nieuw exemplaar. Bedankt wolwinkel van Draad

poerbest

ook poerbest

Mooie spullen, snel geleverd

Mooie spullen, snel geleverd door webshop in de regio (noord). Vriendelijke shophouder. Ik denk dat ik een keer een ritje maak naar de winkel in Grou. Ze hebben ook 100% linnen garen, mooi en duurzaam.

2maal iets besteld. Snelle verzending en keurig verpakt. Tevreden klant.

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.