Ik ben zeer tevreden

Een zeer snelle bezorging. Keurig een briefje erbij met de vervangende kleuren, een lief kaartje en dan ook nog een mooi doosje steek markeerders. Hierdoor kon ik snel aan de slag met het mooie boeket.

Super service gericht!

Een super service gerichte webshop.

Snel geleverd en goed verpakt. I ben blij met jullie

Fijne ervaring

Goede en snelle levering Fijne kwaliteit en een kleine attentie erbij wat bijzonder leu was

Super!!!

Bestelling snel ontvangen en nog een leuke attentie en kaartje er bij.

snelle en vriendelijke service

Ik ben zeer tevreden met de goede service.

Complete service

Prima service en prachtig materiaal en vlotte persoonlijke afhandeling. Jammer dat de winkel voor mij veel te ver is.

In alle opzichten een dikke tien.

De bestelling wordt snel afgehandeld en het pakketje ziet er verzorgd uit. Belangrijkste, de wol is van uitstekende kwaliteit.

geweldig

Ik werd door mijn man verrast met het garenpakket. Wat een prettige site om garen te kopen, heel snelle levering en dan dat lieve kaartje erbij en de verrassing was heel erg leuk en handig. Mijn complimenten voor U, ik ga zeker vaker bij U bestellen. Met vriendelijke groet Carla

Zeer goede en leuke service!

Bolletjes wol besteld en de volgende dag al in huis! Je ontvangt een cadeautje! De bolletjes leuk ingepakt, een persoonlijk kaartje en een leuke attentie erbij. Dank je wel Sytske

Prachtige wolletjes, goed geslaagd

Mooie collectie garens, ook de boeken zijn prachtig. Prettige winkel.

Heel goede eerste indruk

De eerste kennismaking is me goed bevallen Kon nog even aanvulling plaatsen en alles werd snel bezorgd Prima kwaliteit garen in mooie kleur en degelijke ringen om de fuiklamp mee te maken Hartelijk dank Anneke

Prachtige producten en snel geleverd

Als het niet lukt om naar Grou te komen bestel ik online. Ik krijg mijn bestelling altijd supersnel geleverd

Simpel, gewoon goed.

Niks mis, geleverd wat ik heb besteld in een hele schappelijke tijd.

Vriendelijke wolwinkel

Ik heb mijn bestelling netjes verpakt en snel gekregen. En als verrassing zat er een schattig doosje met steekmarkeerders in ( kwamen goed van pas!). Een vriendelijk berichtje erbij van Sytske..... Volgende bestelling gaat er zeker komen.

Hele klantvriendelijke ervaring!

Snelle levering, product zoals omschreven en persoonlijk kaartje erbij. Top!

Snelle levering van prima kwaliteit

Kwalitatief erg goede producten. Snelle levering. Netjes verpakt Erg leuk een persoonlijke handgeschreven kaart bijgevoegd Extra bijgevoegd 2 sample zakjes Al met al prima service

Goede afhandeling, snelle en hartelijke ( er zat een lief kaartje bij de wol) levering. Kortom zeer tevreden.

UItstekend!!!

Ik ben zeer tevreden. De spulletjes zijn mooi en goed ingepakt, de levering is zeer snel zelfs naar Duitsland! Bij de bestelling bleek nog een heel erg leuk presentje te zitten, daar ben ik erg blij mee. Bij vragen wordt er direct antwoord gegeven, contact is perfect. Als ik weer wat moet hebben, ga ik zeker bij Sytske bestellen. Bedankt Sytske en tot de volgende keer. Hartelijke groet, Christa van Dijk Weener (D)

Alles heel mooi ingepakt met de juiste informatie.

Very fast delivery and lovely service

Very lovely service and fast delivery. Will definitely order again from Wolwinkel VAN DRAAD. :)

Zeer snelle levering.

snelle levering!

Ik ben een zeer tevreden klant

Goede service, prima webwinkel, snelle levering en de producten worden met zorg verpakt.

Mooie wol

Prachtige wol, snel verzonden en aangekomen

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.