Duidelijke website en communicatie over bestelling, ontvangen betaling en verzending. Bestelling was heel goed verpakt en de volgende dag al geleverd.

Super goed bedrijf

Makkelijk te bestellen en vriendelijk kaartje met presentje bij de bestelling gekregen. Heel tevreden

Bestelling lag supersnel netjes verpakt klaar.

Top.

Ze hadden precies de rondbreinaalden die ik nodig had. En kreeg een mooi doosje met steek markeerders erbij.

Nog niets ontvangen

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen. De track en trace geeft aan dat het langer gaat duren , maar niet wanneer het pakket dan wel komt . Jammer !

Goede kwaliteit, snel verzonden

Duidelijke site, snel verzonden, en Duidelijke lijst met bestelling

Genoeg keuze en super snel naar de klant toe afgehandeld.

Heel klantvriendelijk een leuke attentie en een persoonlijk geschreven kaartje mee gestuurd, Erg attent Sytske, nogmaals dank. Hartelijke groetjes Margriet Keijzer

Goede, snelle levering. En ook heel netjes ingepakt.

Vriendelijk en super snel geleverd. Gebeld over garen dat ik te kort kwam ( niet daar gekocht), voor me opgezocht en jawel de goede kleur met het juiste kleurbad dezelfde dag nog verstuurd.

vriendelijk

Erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. Mijn bestelling was er snel, keurig verpakt en goede kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden

Een zeer snelle bezorging. Keurig een briefje erbij met de vervangende kleuren, een lief kaartje en dan ook nog een mooi doosje steek markeerders. Hierdoor kon ik snel aan de slag met het mooie boeket.

Super service gericht!

Een super service gerichte webshop.

Snel geleverd en goed verpakt. I ben blij met jullie

Fijne ervaring

Goede en snelle levering Fijne kwaliteit en een kleine attentie erbij wat bijzonder leu was

Super!!!

Bestelling snel ontvangen en nog een leuke attentie en kaartje er bij.

snelle en vriendelijke service

Ik ben zeer tevreden met de goede service.

Complete service

Prima service en prachtig materiaal en vlotte persoonlijke afhandeling. Jammer dat de winkel voor mij veel te ver is.

In alle opzichten een dikke tien.

De bestelling wordt snel afgehandeld en het pakketje ziet er verzorgd uit. Belangrijkste, de wol is van uitstekende kwaliteit.

geweldig

Ik werd door mijn man verrast met het garenpakket. Wat een prettige site om garen te kopen, heel snelle levering en dan dat lieve kaartje erbij en de verrassing was heel erg leuk en handig. Mijn complimenten voor U, ik ga zeker vaker bij U bestellen. Met vriendelijke groet Carla

Zeer goede en leuke service!

Bolletjes wol besteld en de volgende dag al in huis! Je ontvangt een cadeautje! De bolletjes leuk ingepakt, een persoonlijk kaartje en een leuke attentie erbij. Dank je wel Sytske

Prachtige wolletjes, goed geslaagd

Mooie collectie garens, ook de boeken zijn prachtig. Prettige winkel.

Heel goede eerste indruk

De eerste kennismaking is me goed bevallen Kon nog even aanvulling plaatsen en alles werd snel bezorgd Prima kwaliteit garen in mooie kleur en degelijke ringen om de fuiklamp mee te maken Hartelijk dank Anneke

Prachtige producten en snel geleverd

Als het niet lukt om naar Grou te komen bestel ik online. Ik krijg mijn bestelling altijd supersnel geleverd

Simpel, gewoon goed.

Niks mis, geleverd wat ik heb besteld in een hele schappelijke tijd.

Vriendelijke wolwinkel

Ik heb mijn bestelling netjes verpakt en snel gekregen. En als verrassing zat er een schattig doosje met steekmarkeerders in ( kwamen goed van pas!). Een vriendelijk berichtje erbij van Sytske..... Volgende bestelling gaat er zeker komen.

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.