Super goed

Zo leuk en mooi in gepakt net een kadootje voor je zelf Daar wordt je zo blij van

Snelle levering, leuk verpakt !

Positieve ervaring

Alsof ik een cadeautje uitpakte!

Beste Sytske, Dank voor de snelle verzending en vooral de wijze waarop: persoonlijk en goed verzorgd En oja, de 7 bolletjes Yucatán van Kata: 7 duimpjes omhoog! Leefse!

Snelle levering met een persoonlijke noot wat het extra leuk maakt

Snelle levering met een kleine attentie wat het extra leuk maakt

gezellige online bij je geshopt en vlotte levering en verassende inhoud in mijn pakketje

Ik keek toevallig het online filmpje op fb, en dat was zo leuk en te verleidelijk om niks te bestellen! Dat leuke boek quiltblokken haken is echt super leuk. En toen ik mijn bestelling kreeg zat alles zo leuk verpakt en er zaten leuke verassingen bij. Zo leuk!

Topservice

Topservice

Heel goed en snelle levering

Leuke garens, en besteld en de volgende dag in huis. En een leuke live gezien en een spontane vrouw top.

Dik tevreden!

Vandaag besteld en over het algemeen morgen in huis! Bovendien krijg je op elke vraag of opmerking heel snel antwoord. Ik blijf mijn wol bij Sytske kopen.

Persoonlijk bericht

Je bestelling op tijd binnen krijgen is altijd een feest, maar als het dan ook nog eens super leuk is ingepakt en er zit een handgeschreven kaart bij...wow! Dat maakte het echt een kado.

Helemaal tevreden!

Snelle verzending, goede kwaliteit.

Zeer goed.

Goede communicatie als er iets met de levering van de bestelling is. Keurig verzorgd pakket ontvangen, wat er uit ziet als een kadootje. Top.

Altijd een feestje als je de bestelling ontvangt! Uitstekende service en prachtige garens.

Prima service!!

Prima service en prachtige wol!

Mooi kado voor mijn vrouw gekocht

Leuke winkel voor brei accessoires.

Top snelle levering

Kwaliteit wol

Heel blij mee

Snel nietjes een lief kaartje erbij in een woord top

TOP !

Levering is erg snel en het is een cadeautje om uit te pakken incl. de strik.

Fijne winkel, attent en transparant

Mijn wol was niet leverbaar in Nederland, dit werd mij in een app medegedeeld. Dat ik daarna op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken en een super leuk presentje ontving bij de levering maakt Wolwinkel Van Draad uniek!

Fantastische service en snelle levering.

De goederen zijn snel geleverd en goed verpakt. Er word een persoonlijk pakketje van gemaakt. Als je met een vraag zit krijg je snel antwoord.

Goed.

Over de wol die niet op voor raad was, werd netje vermeld dat het wat later werd bezorgd. Zeer te vrede over

Fijne webwinkel en een hele snelle levering

Fijne webwinkel en zeer snelle levering

Voor het eerst bij jullie Van Draad breigaren besteld, heel mooi ook de kleur, En een hele lieve kaart van Sytske erbij gestuurd .

Oke

Beste Sytske, Wat een snelle levering van mijn breipatronenboek en wat leuk dat er een handgeschreven kaart bij was. De verpakking was super. Mijn bestelling was echt een cadeautje. Bedankt! Willy Bogers

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.